Sådan får man styr på hjemmekontoret

Hjemmekontoret er måske ikke så aktuelt, som det har været, men alligevel fortsætter mange med at investere i et hjemmekontor. Der kan være flere gode grunde til denne udvikling, men den største er nok, at folk har indset, at man ikke behøver at være på arbejdspladsen for at få klaret noget arbejde.

Alligevel forskel på produktiviteten

Mange oplever, at de er mere produktive på arbejdspladsen i den tid, de reelt sidder foran computeren. Dette skyldes ofte, at der er tale om et godt setup, hvor man har en god stod, godt tastatur og to skærme. Derhjemme er det ikke altid tilfældet. For nogle føles det dog unaturligt, når man har to skærme og en bærbar computer derhjemme. Der er langt til tastaturet, og det fungerer bare ikke så godt.

Løsningen kan være en docking station

Hvis du ikke har hørt om konceptet en docking station, så er det på tide at du hører om det nu. Det er en meget god ting at have derhjemme, hvis man ønsker at få lavet noget mere foran computeren. På arbejdet har du måske en station, som du sætter din computer til, og så kører det hele automatisk. Det samme kan du opnå derhjemme ved at købe en docking station.

Den bedste docking station

Spørgsmålet er så bare, hvad den bedste docking station er. Spørgsmålet er dog ikke så nemt at svare på, fordi der er mange ting, der spiller ind, når man skal vælge en docking station. Vi kan dog nævne, at kompatibilitet er en af de vigtigste ting. Har du en gammel Lenovo computer, så kan du selvfølgelig ikke bare købe hvilken som helst docking station. Der skal du have en speciel en. Har du derimod en relativt ny computer, så kan du købe en docking station med USB C eller ThunderBolt. I fremtiden kommer der nok nogle med USB 4, men der går nok et stykke tid, før det bliver aktuelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *