3 gode krystaller til nybegyndere

Det er næppe gået din næse forbi, at krystaller er det nye sort. Overalt omkring os begynder den nye trend at tage til og det vrimler med små, nye krystalforretninger og forhandlere.

Men hvor skal man egentlig starte og hvilken krystal er den rigtige at begynde med? Få svaret her. 

1. Bjergkrystal 

Bjergkrystallen er et rigtig godt sted at starte. Denne krystal kaldes blandt andet også clear Quartz  fordi den tilhører kvarts familien, men skiller sig ud med sit klare, hvidlige udtryk. Krystallen kaldes dog også for master healeren, da den siges at være forbundet med og virke balancerende for alle syv hoved chakras. 

Det gør bjergkrystal til en krystal synonym med healing og renselse, hvorfor rigtig mange anvender krystallen i sammenhænge hvor der er brug for netop disse egenskaber. 

Læs mere om krystaller hos Savasana.

2. Rosakvarts

En anden krystal populær hos nybegyndere er rosa kvarts. Du kender den måske some rosenkvarts eller rose quartz, som er andre navne for samme krystal. Denne krystal er kendt for sin fine, sart lyserøde farver, der har gjort den til en meget populær kærlighedskrystal. 

Krystallen er især kendt for at bringe kærlighed og harmoni med sig, men samtidig også for at tiltrække kærlighed og romantik til sig. 

3. Ametyst

Den sidste krystal, som anbefales til ethvert begynder arsenal, er ametyst. Ametyst kommer af det oldgræske ord for ædruelighed, og siges på den måde at fjerne alle former for slørende tilstande.

Dette kunne være i forbindelse med rusmidler, men i moderne tid er den dog langt mere udbredt til at udbedre slørende stresstilstande, bekymringer eller forstyrrende overbevisninger. 

Krystallen er lilla og varierer fra lys violet til dyb og mørk lilla, der kan være næsten sort. Ametyst er ligesom rosekvarts og bjergkrystal fra kvarts familien og derfor mindre de tre om hinanden i struktur, selvom de ser meget forskellige ud. 

Med disse tre krystaller er du godt dækket ind til en lang række formål og kan starte dit arbejde med krystaller allerede i dag.

Du kan eksempelvis tage et smut forbi Savasana.dk hvor du både kan handle krystaller og krystalsmykker med de tre varianter nævnt her. 

Rigtig god fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *