Gør det sjovt at drikke vand med en drikkedunk til børn

Vi ved alle sammen hvor stor en udfordring det kan være at få vores børn til at drikke alt det vand de skal i løbet af en dag – specielt på de varme sommerdage! Men med en fin og praktisk drikkedunk kan du måske gøre udfordringen lidt lettere for dig. Ved at finde dit barns personlige favorit drikkedunk kan det nemlig være lidt mere lokkende at få dit barn til at drikke en masse vand!

Med en fin drikkedunk der falder lige i dit barns smag vil din guldklump helt sikkert gerne vise sin nye drikkedunk frem i børnehave og skole. På den måde får dit barn drukket meget mere vand – helt uden at tænke over det. Der findes alverdens forskellige farver og størrelser så du vil helt sikkert kunne finde den helt perfekte drikkedunk til din lille guldklump derhjemme.

Derfor er en drikkedunk vigtig

Børn skal drikke over en liter vand om dagen og om sommeren endnu mere. Derfor kan det føles som et konstant arbejde at få dit barn til at drikke vand. Derfor ville det være smart med en drikkedunk som dit barn gerne vil drikke med og på den måde hele tiden drikke en lille smule og på den måde lærer at sige til når den skal fyldes op igen med nyt koldt vand.

  • Nemt vand til turen – Når man er ude at køre bil kan der nogle gange være langt mellem steder man kan holde ind og få vand. Derfor er det super smart at have en drikkedunk med til børnene i bilen så der hele tiden er frisk og køligt vand til hele turen.
  • Sunde vaner – Som nævnt skal børn have rigtig meget vand, også meget mere end de selv lige tænker over at drikke. Derfor kan det være en god idé at købe en rigtig fin drikkedunk som dit barn er helt vild med for på den måde får dit barn drukket meget mere vand helt uden at tænke over det. Det skaber gode og sunde vaner for dit barn fra en tidlig alder.
  • Vælg den rigtige – Det er vigtigt at man vælger den helt rigtige drikkedunk til dit barn og det gælder alt fra størrelse og farve til mærke og kvalitet. Du kan finde alverdens forskellige slags drikkedunke i forskellige kvaliteter, men det vil være en rigtig god idé at finde en drikkedunk der er drypfri og så skal drikkedunken naturligvis være BPA-fri og fri fra andre skadelige stoffer.

Find en drikkedunk til jeres behov

Der findes et helt enormt udvalg af forskellige drikkedunke og helt sikkert en der passer lige netop til jeres behov og ønsker! Find for eksempel drikkedunke med sugerør, der er meget nemmere for de små at styre og så er de også ret sjove at drikke af. Du kan også finde drikkedunke med skruelåg, som måske passer bedre til de lidt større børn. Og så er der naturligvis også de helt klassiske drikkedunke med tuden der trækkes op. Uanset hvad er mulighederne mange og du kan helt sikkert finde den drikkedunk som dit barn ønsker sig allermest!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *