En aktivitetsnest den skønneste grå farve

I dag er der mange børnefamilier, der går op i at ting til børn, både tøj, legetøj, tilbehør og interiør, skal være i et unisex design eller neutralt design. Derfor er en aktivitetsnest fra Filibabba lige noget for dig som ønsker et simpelt, neutralt og smukt design til dit barn. Ved at klikke på linket her; www.littlehappy.dk/aktivitetsnest-graa kan du se det flotte design og læse om de forskellige funktioner den indebærer.

Den skønne grå farve passer ind i de fleste hjem og kan således pynte i stuen, på soveværelset og børneværelset. Aktivitetsnesten er lavet af 100% økologisk bomuld og 100% polyester og vil derfor ikke genere din lille guldklump mens han eller hun ligger og får sanserne stimuleret. Filibabba aktivitetsnest kan anses som en investering på grund af, at den er multifunktionel således at den kan benyttes på flere forskellige måder.

Hop med på trenden

Det trender lige nu, at ting til børn skal komme i neutrale farver så det passer ind i de fleste hjem, og at både piger og drenge kan bruge det. Derfor er en aktivitetsnest i grå fra Filibabba et køb for livet. Dens simple design er tidsløst og kan gå i arv, hvis I beslutter jer for at bringe flere dejlige og skønne børn til verden.

  • Filibabba aktivitetsnest i grå er et tidsløst design og vil derfor aldrig gå af moden. Du som forældre kan derfor nemt pynte den på børneværelset eller stuen.
  • Filibabba aktivitetsnest er multifunktionel, så den kan bruges som et legetæppe, aktivitetstæppe med et tilhørende aktivitetsstativ, kravlegård og babynest til dit barn.
  • Siderne på aktivitetsnesten fra Filibabba kan foldes ned så der er mere plads til dit kære barn at tumle rundt og lege på.

Gør hverdagen nemmere

Filibabba aktivitetsnest i grå kan hjælpe med at gøre din hverdag nemmere. Fordi den kan benyttes som en kravlegård til dit barn, kan du trygt og sikkert “efterlade” din lille guldklump, hvis du lige skal lave nogle andre ting imens. Du kan også pynte det tilhørende aktivitetsstativ så dit barn har noget at se på og dermed få stimuleret sine sanser mens han eller hun ligger på det bløde aktivitetstæppe. Med stativet har dit barn i hvert fald rig mulighed for, at blive underholdt i længere tid ad gangen. Dermed har du frie hænder til at lave andre huslige ting. Filibabba aktivitetsnest i grå er til de familier som ønsker en nem og overskuelig hverdag, samt spare penge fordi aktivitetsnesten har alt, hvad du kunne tænke dig til dit barn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *