Derfor skal dit barn have et Smartwatch

Smartwatch er et af de mest eftertragtet gadgets i nutidens samfund. Disse ure er blevet essentielle til hverdagens strabadser, så man kan måle nærmest alle ens kropstal I forhold til blodsukker, blodtryk, skridt man har gået. Hvis man er en atlet er det super simpelt, for smartwatches kan måle, hvor langt du har sprintet, hvor høj din puls har været under dine intervalløb. Der er stort set ikke det et smartwatch ikke kan hjælpe dig med, når det kommer til at måle din kropstilstand i løbet af en dag. Men bør disse ure kun være til voksne og unge? Svaret er nej. Hvorfor burde børn ikke rende rundt med et smartwatch? For børns smartwatches har de også andre, og mere essentielle funktioner. Det er hvad der vil blive diskuteret i denne artikel, hvor inspiration fra refe.dk er hovedaktør, i denne artikel.  

Enkelt og simpelt 

Et smartwatch til børn skal være enkelt og simpelt. Børn er ikke så interesseret i deres puls, når de er ude og lege på klatrestativerne. I stedet skal et smartwatch gøre det muligt, først og fremmest, at man kan se tiden klar og tydeligt så børnene forstår det. Det der er det mest vigtige er at der er en GPS I uret så man ved hvor sit barn er, så de ikke kan ske at fare vild, og ikke kunne finde hjem. Smartwatches gør det også muligt for forældre, at komme i kontakt med deres børn uden at børnene skal rende rundt med en mobil hele tiden. Det kan gøres da uret har indbygget mikrofon og højkvalitets videoopkald. Udover det er der en SOS-funktion så hvis dit barn er i fare tager det ikke andet end et tryk på en knap, for at tilkalde hjælp.   

Bedste smartwatches til børn 

Hvis man skal lave en rangliste over hvilke smartwatches der er de bedste til børn så mærker de forskellige mærker sig på forskellige egenskaber. Hvis man kigger på et ur som Smartwatch Q19, så mærker dette ur sig utrolig meget på hvor praktisk det er for børn. Man ved jo godt at børn ikke tænker over, at skulle passe på deres smartwatch når de er ude og lege. Derfor har Q19 udstyret deres ur med polstring, der gør at det er svært for børn at ødelægge dette ur. Dette ur er vandtæt og besidder mange funktioner. Det eneste dårlige ved dette ur er, at det har for mange funktioner, og kan ende med at forvirre barnet. Et smartwatch som er et andet slags er Sponge See. Dette ur er mindre praktisk, men indeholder de nødvendige egenskaber som et smartwatch skal have, uden at have for mange funktioner. Dette som er godt ved uret er at forældrerne kan ved hjælp af en app altid måle om ens barn har det godt, i form af at måle deres blodtryk osv. Den kan derudover giver forældrene en opdatering, hvis deres barn bevæger sig udenfor et givent område. 

2 tanker om “Derfor skal dit barn have et Smartwatch

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *