Disse ting skal du have med, når du er på farten

Er du i tvivl om, hvad du altid skal have med i tasken, når du er på farten? Det er lige meget, om det er en dag med shopping eller en hel vandretur; der er bare nogle ting, som man altid bør have med sig. Her kan du finde inspiration til produkter, der kan redde din dag!

Ud og afsted!

Mennesker har brug for at komme ud; det er et faktum. Vi har brug for stimulation udover det, som vi kan finde indenfor derhjemme. Men verden kan byde på mange uforudsete ting, så det gælder om at være forberedt på alt, uden at have alle ens ejendele med i tasken. Selvfølgelig skal du altid have penge, mobil og nøgler med dig, men der er et par andre ting, der også er gode at have med. Klik ind på Inspirationskilde.dk for at finde mere inspiration til produkter og til livet.

Mad og drikke

Menneskekroppen har brug for mad og drikke for at fungere; det er vores benzin. Derfor kan det være en god idé altid at have en snack med og en flaske vand. Det kan hjælpe på en pludselig sult eller et pinligt hosteanfald; en dag kan være fyldt med overraskelser. Vandet kan føles livsnødvendigt på en varm dag, og maden kan være som sendt fra himlen på en dag, hvor du ikke lige havde tid til at spise morgenmad. Der findes en masse inspiration til produkter af den type online; du skal bare lede efter dem.

Plastre og rensning  

Ligesom man ikke altid kan forudse sult og tørst, kan man heller ikke forudse et fald eller et sår. Uanset om du snubler over et trin eller falder over dine egne ben, kan du hurtigt komme oven på igen med et par plastre. Med et par servietter, enten vådservietter, eller servietter fugtiggjort med den flaske vand, du selvfølgelig har med dig, kan du nemt rense eventuelle sår og hudafskrabninger. Det er selvfølgelig ikke permanente løsninger, men det kan hjælpe indtil du er hjemme igen. Inspiration til produkter til hurtig førstehjælp er der nok af.

En god powerbank

Du har altid din mobil med dig; men teknologi er aldrig helt til at stole på. Du har garanteret prøvet det før; din mobil gør pludselig uforudsete ting, som havde den sit eget sind. Batteriet kan pludselig gå fra 50% til 15%, og hvad gør man så, når den løber tør? Man tager sin powerbank frem! Uanset om mobilen lever sit eget liv, om batteriet er påvirket af temperaturen, eller om du bare har glemt at oplade den, kan en powerbank redde dagen.

Vær forberedt på alt!

Har du fået inspiration til produkter, der kan hjælpe dig? Hverdagen kan byde på mange overraskelser, så du skal være klar på alt fra pludselig sult til fald til et tomt batteri. I sidste ende er det forholdsvis små ting, der kan gøre en stor forskel. Hvis ikke det kan hjælpe din dag, kommer du måske forbi en anden, der kunne bruge hjælpen. Du kan redde en dag!

28 tanker om “Disse ting skal du have med, når du er på farten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *