Vi anbefaler den gode webshop til møbler

Er du på udkig efter nye møbler til dit hjem? Gider du ikke gå hele vejen igennem labyrinten i en fysisk butik, for at få et overblik over møbelkataloget? Så kan du med fordel vælge at købe dine møbler på nettet i stedet. Det kan dog godt være lidt svært at finde rundt i hvilke virksomheder, der leverer den bedste service og vare. Står du i den situation at du leder efter en anbefaling af møbel webshops, der både levere en god kundeservice, møbler af kvalitet, og ikke mindst har en god og brugervenlig hjemmeside? Så anbefaler vi BOBOonline, som en god webshop til møbler.

Hvem er BOBO?

BOBO startede som en fysisk møbelforretning i 2008, af far og søn. I 2010 tog man et stort og afgørende skridt, med henblik på at nå ud til et bredere publikum, og fik bygget en webshop op også. Dette koncept fortsatte indtil 2015, hvor BOBO kom i nye hænder hos Nicolai og Christian Østergaard. De har sat deres ejet fingeraftryk på virksomheden, der nu udelukkende har salg online.

Med deres kreative og moderne ledelsesstil har de skabt en online webshop, der nu er i 4 lande med planer om at åbne i flere. BOBOonline har, med deres fokus på altid at have kunden i centrum, skabt et højt serviceniveau, men også opbygget et produkt katalog hvor kunden har muligheden for at vælge møbler ud fra et bredt udvalg af unikke møbler af høj kvalitet.

Hos BOBO kommer kunderne først

Hvad betyder det egentligt at kunderne kommer først? At kunderne kommer først, indebærer bl.a. at virksomheden holder dig, som kunde, i hånden hele vejen igennem købsprocessen. Lige fra overvejelsesfasen, med alle de gode spørgsmål og forskellige tanker om hvad der er den bedste løsning for dig, til selve købet, rejsen igennem levering, og til den service og hjælp man måtte have brug for efter at have fået sit nye køb ind på matriklen.

BOBO er som møbel webshop skarp på levere hurtig og professionel hjælp på både telefon, mail og chat, skulle du have nogle spørgsmål eller tvivl omkring dit køb. Det kan også ses i deres placering på Trustpilot hvor de har en Trustscore på 5.4, hvilket er en af de højeste scorer blandt online møbelbutikker.

Beslutningsprocessen

Går du med tanken om at du egentlig har brug for nogle nye spisebordsstole, da de gamle er udslidte, eller trænger soveværelset til at blive fornyet? Så er BOBO til stede både på Facebook, Instagram, Pinterest, og på deres hjemmeside med kategorier i de forskellige indretningsstile, og blogindlæg, hvor du kan finde inspiration og guide til de muligheder der ligger derude.

Søgning om informationer

Er du nået frem til det punkt hvor du har besluttet dig for at gøre et nyt køb, kan du modtage vejledning og inspiration via deres hjemmeside og mail. Her kan du som kunde, finde konkret og brugbar information om produkter, og de fordele og ulemper der er ved de specifikke muligheder. Det kan du finde på kategorisiderne, nyhedsbreve og blogindlæg.

Til de mere gængse spørgsmål som mange har før de finder deres nye møbel, kan du også gøre brug af deres guides på bloggen eller kategorisiderne om f.eks. hvor stort et spisebord skal være til forskellige antal personer, eller hvordan man sætter en hylde eller reol op

Selve købet

Vil du gerne købe ved BOBO, så har de gjort det nemt ved at have fri fragt, returneringsmuligheder i op til et helt år efter køb, 2 års reklamationsret, og mulighed for at købe både igennem forskellige betalingskort, mobilepay, og på afbetaling. Du kan se mulighederne her. Har du spørgsmål og tvivl omkring produktet eller købsprocessen, kan du altid ringe, skrive en mail, eller bruge chatfunktionen på deres hjemmeside.

Og mangler du en guide til hvordan du plejer dine træmøbler, eller hvordan du skal indstille din ergonomiske kontorstol, så er der også gode guides til dig der har gjort dit køb allerede.

En tanke om “Vi anbefaler den gode webshop til møbler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *