Spar penge i din virksomhed med disse tricks

Du ved selvfølgelig godt, at hvis du har en virksomhed og ønsker at få flere penge på bundlinjen, så handler det enten om at spare på omkostningerne eller forsøge at øge omsætningen. Det plejer at være nemmest at spare på omkostningerne, hvis man ikke har en stor virksomhed, hvor mange af omkostningerne allerede er presset helt ned.

Det behøver ikke at være en svær ting at spare på omkostningerne. Mange virksomheder har skjulte omkostninger eller omkostninger, man glemmer alt om, fordi de simpelthen bare er blevet en del af hverdagen.

Bogholder

Du behøver faktisk ikke en bogholder, hvis du har mod på at gøre tingene selv og vil sætte dig ind i reglerne. Der er mange penge at spare her, og det kan være meget relevant at gøre i perioder med modgang eller hvor der ikke er så travlt. Du skal dog være sikker på, at du kan klare det selv.

Har din virksomhed revisionspligt, så er den alt for stor til at du kan gøre det selv, og der vil du under alle omstændigheder have brug for en revisor og/eller bogholder. Du kan dog gøre arbejdet så nemt for dem som muligt og dermed spare en masse penge på det alligevel.

Firmakonto

Dette “trick” gør sig nok mest gældende for nye virksomheder, der endnu ikke har en firmakonto eller en erhvervskonto, som det også hedder. Mange vælger at oprette sådan en konto i deres nuværende bank, fordi de ikke ved, at der er meget store prisforskelle. Hvis du tjekker hjemmesiden ErhvervskontoPris, så vil du hurtigt kunne se, at der er kæmpe prisforskelle på det danske marked.

Ønsker man derfor at spare en masse penge hurtigt, i hvert fald i oprettelsesgebyr, så handler det blot om at vælge den billigste konto til erhverv på hjemmesiden. De udenlandske er de billigste, men det er ikke altid den bedste idé at vælge disse. Du kan læse mere om fordelene og ulemperne på hjemmesiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *