En kaffekop med tryk til forskellige events

Manger i en smart og lækker reklamegave som alle vil blive glade for? Kopper med logo kan blive et hit hos jeres potentielle kunder og give god reklame. Det er nemlig ikke blot et produkt, som skaber god markedsførsel, men et produkt som man kan bruge i mange år. Hos TopSupplies finder i et stort udvalg af forskellige krus med tryk, som kan være med til at sætte skub i jeres forretning.

I Danmark drikker vi over 2 millioner kopper kaffe om dagen og det betyder at vi bruger rigtig mange kopper. Vi drikker kaffe med alle vi møder og det er en måde, hvorpå vi kan socialisere nemt med andre. Mange af vores sociale begivenheder drejer sig rundt om kaffe og det er en nem måde at møde nye mennesker på. Vi er glade for at drikke kaffe derhjemme, ude og vi tager ofte en kop kaffe med i skoven eller på udflugt. I kan med fordel investere i kopper med logo, som kan give jer god reklame og imponere modtageren. En termokop med logo er god, hvis man ønsker drikke sin kaffe på farten, eller hvis man er på skovtur med familien. Her kan det være rart med en varm kop kaffe eller the i de kolde vintermåneder.

I kan også få en klimavenlig kop med tryk, hvis i ønsker at skabe en miljøvenlig profil. Det kan nemlig være godt, at kigge på hvilke miljømål som man bør sætte sig. Mange virksomheder har ikke tænkt på at skabe en grønnere profil og dette er en stor fejl. Det kan nemlig være en god idé at finde miljørigtige alternativer. Her kan TopSupplies hjælpe jeres virksomhed. I finder nemlig en masse forskellige kopper med logo, som er produceret i miljøvenlige materialer og som ikke belaster klimaet i samme grad som en almindelig kaffekop med tryk. Det vil også vise overskud og give god omtale blandt potentielle kunder, hvis jeres reklameartikel er lavet af gode og holdbare materialer.

En kop med tryk til messer eller events

I kan også dele kopper med logo ud, hvis i deltager til handelsmesser eller andre events, hvor i ønsker at skabe god reklame for jeres virksomhed. Her kan i lægge flotte kopper med logo i lækre goodiebags og se, hvordan folk vil elske at få dem med hjem. På denne måde tager de jeres firmanavn med hjem i køkkenet og vil have nemmere ved at genkalde sig jeres navn i fremtiden. Hos TopSupplies rådgiver vi jer i, hvordan i kan få jeres logo til at fremstå flot på en kaffekop med tryk. Der er nemlig vigtigt at modtageren ved, hvor jeres kop med tryk kommer fra og hvilket firma den repræsentere. Oplev, hvordan jeres firma kan få skub i omsætningen, ved at investere i en kaffekop med tryk som ikke blot giver god reklame, men som også skaber glæde på arbejdspladsen. Ansatte og kolleger kan nemlig også få glæde af produktet i hverdagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *