Slipset til næste fest

Slipset til næste fest

Er du af sted til bryllup og vil se skarp ud? Så kan svaret for dig være et slips. vi giver dig et enormt sortiment af tonsvis differentierende typer af slips her finder man store slips, som en spasmager vil ønske eller smalleslips til en der vil se elegant ud hvis man skal ind til møde. Her vil man yderligere afslutte dit look med en slipsenål, som smart og elegant organisere ens slips og gør at ens styling er perfekt.  

Skal man til julefrokost med familien? 

En af de typiske situationer man bruger slips er hvis man samles om den traditionelle julemad sammen med kollegaerne til jule tam tam, her har vi den ideelle mulighed til dig der ønsker med et specielt juleslips. Her har BalderClothes et kæmpe udvalg af slips der passer lige ind til julefrokosten. Her har vi slips med seje mønster.  

Gør du en dyd ud at gøre dig pæn? 

Om man er studerende, forretningsmand eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit fortrukne valg for at få dit look til at hænge sammen. Slipsenålen er til dig som virkelig vil gøre noget mere ud af dit look. Her kan det være smart at farvesammensætte slipsenålen med dit ur, så hvis du har en guld accessorie, så vælg en guldslipsenål, så ens outfit er perfekt og at din viden på tøj er til at se og vilimponere dine venner 

Mangler du rådgivning? 

Hos os ser man et gigantisk produktkatalog af slips i masse typer. Her kan vi vejlede en til hvilket slips, som passer sammen med hvilke bukser. Så du får en second opinion eller en hjælp om hvad som vil passe ideelt sammen. Vi har igennem en længere periode dyrket slips og ved derfor hvad, der er smart at vide og hvad man bør overveje, hvis du skal vælge et slips.  

Det ideele valg 

BalderClothes værdsætter kvalitet og man kan finde at størstedelen af BalderClothes slips er lavet af silke, så det er nemt for dig at binde. Her ser man på samme tid at vores slipsenåle er i smarte og stilrent design. Så man er garanteret at slipset ikke kommer til at være irriterende for en eller være for meget. Med en slipsenål finder man en elegant accessorie, der er let for en at benytte. BalderClothes sortiment af slipsenåle er i guld og sølv, så den sikkert er til at se på slipset, så man kan identificere den ekstra detalje du har tilføjet til sit look.  

Den praktiske løsning 

Man skal ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte stilen, en slipsenål vil assistere en, hvis de første par øller er kommet indenbords. Den hjælper dig nemlig også med at organisere slipset, så den ikke skrider ud til den ene side og dermed gør dit slips skævt. 

tonsvis af farver 

Er du den farverige person, som elsker farver i din påklædning og har søgt efter et sted, hvor du kan få slips i utallige forskellige farver? Så bør man ej kigge mere, vi har slips i mange farver og mønstre. Både med striper og med helt nomalt slips med en farve der er gennemgående i slipset. Ønsker du noget helt specielt eller specifikt? Hvis man har etønske til hvordan ens slips skal se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan man forhøre det ønskede slips ved BalderClothes og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til en! 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *