Sådan hjælper du bedst dine venner i gang med træning

Sådan hjælper du bedst dine venner i gang med træning

Der er mange der har svært ved at komme i gang med at træne, og det er tit fordi de ikke ved hvordan de skal starte, eller simpelthen har svært ved at få træningstøjet på, og komme afsted. I dette indlæg kommer vi ind på, hvordan du kan hjælpe dine venner med at komme i gang med at træne, hvis de gerne vil i gang.

Læg en plan

Det første du kan gøre det er at lægge en plan for hvornår der skal trænes. Det er vigtigt, at du laver en plan ud fra hvornår du også selv kan træne, så du kan tage med på de dage, hvor I planlægger at tage afsted. En træningsplan kan også blot være nogle af de dage du skal afsted til at starte med, så din ven ikke skal ændre hele sit liv fra dag et.

Vis hvordan man gør

Udover at lægge en plan, så er det en god idé at vise og fortælle din ven hvordan man bruger det forskellige træningsudstyr. Ved at gøre dette, så vil de føle sig mere tilpas, når de skal afsted. Det kan hurtigt være grænseoverskridende, hvis man ikke ved hvordan man gør, fordi man er bange for at ligne en klovn.

Hjælp dem med deres kost

Som med de andre ting, så kan det være svært at komme i gang med de forskellige ting. Det betyder også, at det kan være svært at finde ud af hvad man skal spise. At ændre sine kostvaner er nemlig utrolig svært, da kroppen automatisk vil ”skrige” efter mere sukker og mere ”falsk” energi, hvis det er det den er vant til at få.

En god måde at hjælpe ens venner med deres kost er ved at lave mad sammen med dem. På den måde, så får de indsigt i hvordan de kan lave sund mad, og eventuelt også hvordan de kan lave mad til flere dag ad gangen. Det er altid en god idé at lave til flere dage ad gangen, når man skal starte på et forløb.

88 tanker om “Sådan hjælper du bedst dine venner i gang med træning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *