Efterfødselsmassage: derfor skal du tage til massage efter fødslen

Hvis du er som de fleste nye mødre, føler du dig sikkert lidt nedtrykt efter fødslen. Med stress fra fødslen og pasning af en nyfødt er det ikke underligt, at du er udmattet. En efterfødselsmassage kan være lige det, du har brug for, for at hjælpe dig med at slappe af og forynge dig. Her er syv grunde til at booke en allerede i dag:

Det kan hjælpe med at lindre spændinger og stress

En efterfødselsmassage kan hjælpe med at løsne op for de spændinger, der er opbygget i dine muskler. Massageterapeuten vil især arbejde på dine knuder, så du efterfølgende føler dig mere løs og afslappet i kroppen.

Det kan forbedre blodcirkulationen

Dårlig blodcirkulation er almindeligt efter en fødsel. En efterfødselsmassage kan hjælpe med at forbedre blodcirkulationen rigtig meget, hvilket vil hjælpe dig med at føle dig mere energisk.

Det kan hjælpe med at reducere hævelse og inflammation

Hvis du har problemer med hævelse eller betændelse, kan en massage efter fødslen hjælpe dig. For massøren vil nemlig bruge teknikker til at reducere hævelse og betændelse i din krop i en efterfødselsmassage.

Det kan hjælpe dig med at genvinde din figur

En massage efter fødslen kan hjælpe med at fremskynde helingsprocessen og få din krop tilbage til den tilstand den var før graviditeten.

Det kan hjælpe dig med at slappe af og få noget søvn

Med en ny baby i hjemmet kan det være svært at få en god nats søvn. En massage efter fødslen kan hjælpe dig med at slappe af og få den hvile, du har brug for. Forskellige studier viser nemlig, at massage har en positiv virkning på søvnløshed.

Det kan øge dit humør

En massage efter fødslen kan være med til at forbedre dit humør og give dig en tiltrængt følelse af velvære.

Det kan være en oplevelse for dig og dit barn

En massage efter fødslen kan foregå med både dig og dit barn. Det er en særlig oplevelse for dig og din baby, og studier viser, at det kan være med til at knytte et tættere bånd til hinanden.

31 tanker om “Efterfødselsmassage: derfor skal du tage til massage efter fødslen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *