2 ting et babyshower ikke må mangle

2 ting et babyshower ikke må mangle

Når man skal holde et babyshower, så er der nogle essentielle ting, som man ikke må glemme. For at sikre, at du ikke glemmer det, hvis du skal arrangere et babyshower, så har vi lavet dette indlæg. Hvad de to ting er, kan du se herunder.

Pynt

Et babyshower skal være en sjov, hyggelig og fantastisk dag. Derfor bør man gøre noget ekstra ud af den, så det ikke bare bliver endnu en hyggelig aften med veninderne. Vi anbefaler, at man køber noget flot babyshower pynt, som giver en helt speciel atmosfære på lokationen, hvor man skal holde fester.

Det sjove ved pynt til et babyshower er, at man helt selv bestemmer hvor ekstremt man vil gå til den. Man kan eksempelvis købe lyserødt pynt, hvis det er en pige, blå pynt, hvis det er en dreng, eller kønsneutral pynt, hvis man ikke ved hvad kønnet på barnet er.

Når man køber pynt, så kan man købe balloner, servietter, små pyntegenstande og meget mere. Som nævnt før, så bestemmer man helt selv, hvor vildt man vil gå til den. Vi har set babyshowers, hvor der er brugt flere tusinde kroner på pynt, men også babyshowers, hvor der kun lige er købt det mest nødvendige.

God mad og godt selskab

Udover flot pynt, så er det essentielt, at man får noget godt mad og nogle lækre snacks til et babyshower. Derfor foreslår vi, at man i god tid planlægger hvad man skal have at spise på dagen. På den måde kan man også sikre, at der er til alle, hvis der er nogen der har nogle specielle præferencer for mad. Det kunne eksempelvis være hvis der er en veganer i flokken.

Udover den gode mad, så er det vigtigt, at der er godt selskab. Hertil anbefaler vi, at man inviterer folk mindst 1 måned inden. På den måde kan man sikre sig, at folk kan komme på dagen, og at de ikke har lagt andet i kalenderen. Uden det gode selskab, så bliver et babyshower ikke lige så specielt, som hvis det er der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *