Pas på hunden under transporten

Har du styr på din hund under transporten 

Mange af os har hund og det er super dejligt. Mange af os går også mange ture med vores hund og det er på mange måder godt. Tit og ofte sker det i det lokalområde vi bor i og så er det nemt og smidigt at komme ud og hjem igen.

Dog er der også nogen af os som har hunden med når vi skal køre bil eller måske sågar på cykel. Det er også rigtig fint men der er omstændigheder man bør være opmærksom på. 

Du bør bruge en hunderampe til din hund

Det ses tit at hunden springer ned fra et bagagerum og selv om det ser let ud for hunden er det et relativt stort spring. Det kan på sigt gøre skade på hunden og ikke mindst hundens led. Du bør bruge en runderampe som hunden kan gå ned ad. Det gør ikke noget hunden springer op for der belaster det ikke hundens krop. Men når hunden springer ned fra et bagage rum er det med meget vægt og det belaster hunden.

En hunderampe kan købe mange steder på nettet og er let at transportere med rundt da den kan pakkes sammen. 

Du bør eventuelt også bruge et hundebur

Mange hunde ses også blive slynget rundt i bilen. Det er hverken godt for hunden eller for de mennesker der sidder i bilen. Derfor kan et hundebur være et perfekt alternativ hvor hunden kan sidde trygt og ikke mindst sikkert. 

Hundeburet bliver på sigt et trygt sted hunden ligger når i er på farten. Det gør det meget nemmere at køre bil hvis du tit er på farten. Et hundebur er også nemt at anskaffe og du kan købe det online i de fleste netbutikker. 

Du kan læse meget mere om hund og hundeudstyr på gladforhund.dk 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *