Læg jeres næste firmafest på Charlottenlund Slot

 

Skal jeres næste firmafest være noget helt særligt?

Forestil dig, at I ankommer ud på eftermiddagen, spadserer en lille tur op ad slotsalleen og modtages på slottet med at glas kølige bobler. Der er hvide duge på bordene, blomsterdekorationer og levende lys overalt omkring jer. I vises ind i slottets smukke Havesal, hvor flere bobler og lækre snacks venter på jer. Dobbeltdøren til slotshaven er slået op på vid gab og ude i haven finder I sammen i små grupper ved højborde med hvide duge, hvor I får hilst på kollegaerne.

 

The Tribe byder velkommen på slottet

I er ankommet til et The Tribe classic firmaevent, hvor I ikke bare skal nyde, men også deltage. Når alle er samlet byder jeres værter velkommen og introducerer et intelligent teambuilding spil – Kongens Kancelli – hvor I skal dyste på kløgt, samarbejde og kreativitet, som optakt til middagen og festen senere på aftenen. Spillet er udviklet gennem seks år specielt til Charlottenlund Slot og er designet til store firmaevents, hvor alt skal gå op i en højere enhed.

 

Firmafest med aktiviteter er bare bedre

At lege sammen med udfordrende opgaver, krav til holdånd og samarbejdsevner, og ikke mindst sin kreativitet, er den perfekte måde at bringe gode kollegaer tættere sammen og lægge op til en dejlig fest på den helt rigtige måde. The Tribe ved det, for de har gjort det mange gange før. De har specialiseret sig i firmaevents på første klasse, hvor alle detaljer er klappet af fra start til slut. Deres trademark er ’super’ det hele – godt planlagt, fremragende teambuilding, god mad, bobler og super vin ad libitum, fest med cocktails og fantastisk stemning. Det er ikke billigt, men hey – det er et slot!

 

Alt det samme kan lade sig gøre som en firmajulefrokost i København

Måske lige med undtagelse af åbne havedøre og højborde ude, er der intet til hinder for, at samme tjekkede firmaevent med både godt til ganen, til hovedet og til holdånden, også kan tage form af en julefrokost. Det handler bare om at være ude i god tid – mange store firmaer booker 9 eller sågar 12 måneder i forvejen.

 

Så, skal jeres næste firmaarrangement ligge i Nordsjælland?

Kom ud over stepper og få indledt samtalen med The Tribe allerede nu. Der er altid run på de populære datoer og det er først til mølle. Man kan jo være heldig, men som det klogt er sagt – heldet favoriserer den velforberedte 😉

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *