Nemme gør-det-selv projekter til hjemmet

Nu har vi i den seneste tid tilbragt rigtig meget tid hjemme. Og du har måske endeligt fået lidt mere tid til at tænke over nogle småting som der lige skal ordnes ved huset. Og det er helt fornuftigt at få lavet en lille liste med alle de små jobs der skal gøres, for det er den bedste følelse at få krydset noget af listen, når du har udført det. Herunder findes en liste over 7 jobs du sagtens selv kan gøre, som skaber både værdi for huset, men også gør huset mere attraktivt.

Mal soklerne

Bestil sokkelmaling og få malet hele soklen. Et nyt lag sokkelmaling beskytter dit hus mod både snavs og vand, og giver en omgående ansigtsløftning til din bolig. Husk at købe sokkelmaling af god kvalitet, og gå ikke kun efter en billig sokkelmaling. Hos https://www.maler-maling.dk/sokkelmaling kan du finde sokkelmaling af både super kvalitet og til billige penge.

Mal træværket

Herunder gælder altså træværket i garagen, stakittet, vinduesrammerne og dørene. Igen er det værd at bestille kvalitetsmaling, der ikke kun giver et pænere resultat, men der også holder længere, hvilket går det mere økonomisk også.

Få tæmmet forhaven

Vurdér om du har den forhave som du faktisk går og ønsker. Skal du have gravet nogle planter op og måske få plantet nogle andre. Trænger indkørslen til at blive højtryks renset? Det er ofte ganske lidt der skal til for at få et helt andet look, så kom i gang med at planlægge forhaven.

Lav din egne havemøbler

Der er bare så mange fantastiske ideer til at lave havemøbler ud af gamle paller, og kreativt. Det eneste der kræves, er en boremaskine og en sav. Og så selvfølgelig pallerne. Du kan endda lave din helt egen bar, så du er klar til den helt store BBQ-fest i haven til sommer.

Fotos i rammer og albums

Det lyder som en selvfølge at de bedste fotos fra mobilen bør printes og så komme op at hænge. Men, ofte får vi det bare slet ikke gjort. Få dem printet og få dem så endelig op på væggene, så du kan nye de bedste billeder af dine kære i større format, end din mobilskærm. Husk der er mange måder og design-idéer om hvordan man kan hænge billeder, så tænk dette projekt grundigt igennem.

Få renset tagrenderne

Dette er et arbejde du sagtens selv kan foretage. Det kræver bare en børste, en stige og noget til at skrabe med. En velfungerende tagrende forhindrer at nedløbsrørene bliver stoppede. Et forstoppet nedløbsrør eller tagrende kan forårsage vandskader i huset, så dette er en let og økonomisk måde at undgå store økonomiske problemer.

Få afkalket vaskemaskinen

Det er utrolig vigtigt og giver din vaskemaskine langt længere levetid, hvis den jævnligt afkalkes. De nyere vaskemaskiner har et rengøringsprogram. Dette skal benyttes regelmæssigt. Det er ikke nok bare at vaske en kogevask engang imellem Der kan ophobes både kalk og sæberester, så huske at bruge et afkalkningsmiddel og kør programmet uden vasketøj i maskinen.

En tanke om “Nemme gør-det-selv projekter til hjemmet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *