Maj er en onani måned. Mærk kærligheden!

Maj har ventet på dig i flere måneder! De næste fire uger handler om fysisk selvkærlighed, nemlig onani. Vi giver slip på stigmaet, udvider din viden og giver dig praktiske tip til at glæde dig selv på den bedst mulige måde. Fordelene ved onani er uendelige. Det er sjovt, det er sundt, det reducerer stress, og du lærer din egen krop endnu bedre at kende. Lad os starte festen og få ny indsigt i onani.

Hvorfor onani i denne måned?

Onani i maj måned går helt tilbage til 1994. Den amerikanske kirurg Dr. Joycelyn Elders blev fyret fra sit job, fordi hun sagde, at seksualundervisningskurser skulle indeholde flere oplysninger om onani. Det var det sidste halm til erotikbutikken Good Vibrations i New York, og de besluttede at offentligt tale om fordelene ved onani og fysisk selvkærlighed. I de efterfølgende år blev Onani i maj måned større og større. Det omfattede promovering af sexlegetøj, vejledningsguider og workshops.

Selvglæde gennem årene

At glæde sig selv er heldigvis normaliseret i dag. Det var ikke tidligere tilfældet. Onani har en lang historie med stigma, skam, vrede og uendelige misforståelser. I begyndelsen af ​​det 18. århundrede blev det betragtet som en sygdom. Senere, i det 19. århundrede, var der en enorm efterspørgsel efter anti-onani produkter. Produkter som erektionsalarmer og penishylster solgte ekstremt godt.

I det 20. århundrede ændrede folks mening om onani sig drastisk. I 60’erne og 70’erne blev det at anerkende sig selv, anerkendt som en del af udforskningen af ​​kvindelig seksualitet. Faktisk var det et springbræt til seksuel frigørelse. Feminister skrev bøger om det og organiserede workshops. Forskellige butikker begyndte endda at sælge vibratorer. Nu i 2021 arbejder vi stadig med at overbevise folk om de positive virkninger af onani. Denne onani måned giver stof til eftertanke om onani og selvkærlighed. At tale om det og opleve det.

Onani er så meget mere end at glæde dig selv

Onani har mange fordele, det er sjovt, sundt, afslappende og stressreducerende. At glæde sig selv er så meget mere end bare at nå klimaks så hurtigt som muligt. Oplevelsen som helhed fortjener meget mere kredit. Onani handler trods alt om selvkærlighed. Du er gyldig, din krop er gyldig, og dine erotiske tanker er gyldige. Du er velkommen til at opleve det, du vil opleve, og åbne dig selv for at prøve nye ting. Uanset om det er opmærksom onani, eksperimenter med sexlegetøj eller onanerer sammen med din partner, denne måned handler om dine behov og ønsker.

At have sex med dig selv er en fantastisk mulighed for at finde ud af, hvad du kan lide, og hvad der bringer dig glæde. Hver krop er unik, og hver krop har sine egne præferencer. Nogle gange er disse endda uopdagede præferencer, fordi du ubevidst lukker din nysgerrighed ude. Giv dig selv friheden til at udforske din seksualitet, dine ønsker og dine behov. Nyd din egen seksuelle wellness spa, eller forvandel dit soveværelse til dit personlige fristed.

Ny information og indsigt

Vi kommer til at offentliggøre en serie artikler i denne måned med interessante indsigter i onani. Fra den bedste vibrator til meditative former for selvtiltalende. Så tjek vores blog regelmæssigt og glem ikke at holde øje med tilbudene i vores onlinebutik. For du fortjener det!

27 tanker om “Maj er en onani måned. Mærk kærligheden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *