Grafisk kommunikation med animation

Hvis du har en hjemmeside eller anden digital løsning, bør du overveje grafisk kommunikation med animation. Ja, det lyder meget teknisk, og det er det sådan set også. Men heldigvis behøver du ikke selv at have styr på, hvordan man lige gør, for at få det til at fungere.

Hvis du er nysgerrig på at se grafisk kommunikation med animation i brug, kan du se mere på Netflix. De benytter sig af grafisk kommunikation rundt omkring, der blandt andet skal øge brugeroplevelsen til det mere positive.

Hvorfor vælge grafisk kommunikation?

Grafisk kommunikation er en af de bedste måder at kommunikere på digitalt. Du kender det måske fra dig selv. Du lander på en hjemmeside, og den er fyldt med tekst. Du mister hurtigt interessen og forlader den igen. Det, der sker i denne situation, er netop, at du mister lysten til at indhente information, fordi informationen er pakket ind i noget alt for teksttungt.

Derfor bør du altid overveje, om grafisk kommunikation kunne være en løsning for dig. Vi opfatter billeder langt hurtigere end tekststykker, og vi støder på billeder, vi afkoder i samme sekund, overalt i hverdagen.

Det er derfor noget, vi er vant til, og hvis det lykkes, er grafisk kommunikation en af de bedste måder at kommunikere på. Forestil dig bare, at dine besøgende eller dine brugere hurtigt kan afkode de informationer, du har givet dem, fordi du anvender grafik. Grafik kan være alt fra store billeder til animationer til små ikoner.

Hvordan fungerer animationer?

Animationer er, som navnet antyder, billeder, der bevæger sig. De har altså en ekstra dimension til sig, da de kan kommunikere også via bevægelser – og ikke kun ved hjælp af et enkeltstående billede.

Dette kan gøre afkodningen endnu hurtigere og endnu mere effektiv. Forestil dig bare et billede af en pil. Den buer og svinger om sig selv. Dette er et klassisk symbol på at skulle gå tilbage. Men forestil dig nu et stort billede. Man tror, at det er fast og til en form for pynt. Men oven på billedet kommer en mus, der efterfølgende “trykker” hele billedet ned visualiseret ved hjælp af en animation. Denne animation viser nu, at det er muligt at klikke på billedet for at foretage en handling.

Hvordan kan jeg få hjælp?

Hvis du er interesseret i at høre mere, eller har direkte brug for hjælp, kan du læse mere på Georgi. Her finder du hjælp fra dygtige eksperter, og du kan få hjælp til uanset hvad det måtte være.

At animere og at skabe grafisk kommunikation er teknisk meget advanceret, og derfor er det altid en god idé at få hjælp fra dem, der har forstand på det. Hvis man selv begynder at forsøge at rode med det, kan det tage uendeligt lang tid, og det er tid, du kunne havde brugt på så meget andet, der i mellemtiden havde vokset tættere på noget og endnu større.

Hvis du har en interesse for det, står det dig naturligvis frit for at kaste dig ud i det – så kan du også betragte det som en læringsproces samtidig med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *