Gode råd til at gennemføre et escaperoom

5 gode råd til dig der har booket et escape room

Dagen er kommet. Du har taget springet og booket et escaperoom. hvad enten der med dine venner, din familie eller det er arbejdsrelateret og det måske ikke helt var dig eget valg, så skal du ind og brilliere. 
Og vil hjælper dig, men 5 gode råd som er værd at huske, uanset hvilket breakoutroom eller mysteryroom du besøger.

1. Lyt til hinanden

Kommunikation er noget af det vigtigste og det er ikke nødvendigvis den der taler højest som har den rette løsning. Sørg for at alle får mulighed for at blive hørt og sørg for at sig dine egne tanker højt. Ingen løsningsforslag er dumme i et breakout room.

2. Arbejd sammen – men hver for sig

Lad være med at stå 4 mennesker om samme opgave. Der er et helt rum at udfordre. Del jer op og dæk hele rummet, lad den erfarne puslespils lægger samle puslespillet og matematik geniet om regnestykkerne. Udnyt jeres styrker. Husk dog at dele jeres viden, da gåderne måske skal flettes sammen på et tidspunkt.

3. Gennemsku helheden

Pas på med at låse jer for fast på én opgave eller én løsningsmulighed. Bevar det store overblik og hold styr på hvilke genstande der har været brugt og hvilke I stadig har til jeres rådighed. Lad evt. én fra gruppen holde det store overblik.

4. Organiser

Sørg for at organisere rekvisitter, koder osv. Hold styr på hvilke I har brugt og sørg for at de kommer ud af billedet så de ikke forvirrer jer. Hold samtidig styr på hvad I mangler at bruge så I måske kan finde en rød tråd mellem de ting. Husk på at nogle rum har rekvisitter der blot er der som udsmykning og ikke skal bruges til noget. Gå derfor ikke i panik hvis I ender med genstande (eller koder) I ikke skal bruge.

5. Ha det sjovt

Det er hvad det gælder om. At have det sjovt. Lad være med at skændes og bliv uvenner og så er det i sidste ende lige meget om I gennemfører eller ej.

 

397 tanker om “Gode råd til at gennemføre et escaperoom

  1. Jessicaalex

    right post. I analyze some thing new and difficult on blogs i stumbleupon normal. It’s continually exciting to observe via articles from other writers and exercising a hint some aspect from other net web sites. Right day! This weblog post couldn’t be write my assignment for me
    written a great deal better! Analyzing thru this placed up strikes a chord in my memory of my previous roommate! He constantly

  2. Aajjo

    Aajjo stands as India’s premier digital marketplace, revolutionizing commerce with its cutting-edge platform. Connecting buyers and sellers seamlessly, it offers a diverse array of products and services. Aajjo innovative approach fosters a dynamic online marketplace, empowering businesses and consumers alike with convenience, reliability, and unparalleled access to a myriad of offerings.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *