Den hyggelige aften med mine veninder med uheldet

Det var en lørdag. Jeg var lige vågnet. Klokken var omkring 9. Jeg skulle en hel masse i dag. Jeg havde glædet mig til denne dag. Først skulle jeg lige bruge morgenen, på at gøre mig klar. Efter skulle jeg ud med mine veninder. Vi havde aftalt længe nu at vi skulle lave noget i weekenden. Først snakkede vi om at tage ud at shoppe. Efter det ville vi tage ind i biografen og se en god film. Så ville vi alle tage hjem efter. Men vi syntes at det var en god måde at bruge vores lørdag på. Det også ret længe siden at vi havde lavet noget sammen. Jeg startede med at gøre mig klar. Jeg spiste lige noget morgenmad. Efter det børstede jeg min tænder, og gik så ud ad døren. Jeg skulle mødes med mine veninder ved centeret klokken 12. Jeg ankom lige til tiden. Min anden veninde var der os allerede. Vi valgte bare at tage ud og shoppe imens indtil de andre kommer. Jeg fik købet en kjole, og nogle sko. På vej op ad rulletrapperne skete der noget virkelig uheldig. Jeg taber min telefon ud af min hånd, hvor den så rammer lige ned i rulletrapperne hårdt. Jeg håbede bare virkelig på at den ikke var smadret. Jeg tog den op og kunne se at skærmen var helt smadret. Det gjorde mig virkelig sur på mig selv. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Min veninde sagde jeg kunne få den skiftet hurtigt hos fixphone.dk. Hun sagde hun ville tage med mig derned efter skole på mandag og få det gjort. Jeg ventede bare til mandag så. Jeg shoppede videre med mine veninder, hvor vi så tog i biografen. Det endte stadig med at blive en virkelig hyggelig aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *