Et metalskur eller brændeskur?

Et landsted står sjældent alene på stedet, som regel suppleres det med forskellige udhus. Desuden opføres laden ofte først, fordi byggeprocessen kræver en lang række forskellige værktøjer og udstyr, som alle er svære at fjerne fra stedet. Efter at huset er bygget, bliver behovet for en stald større, og det skal besluttes, om det skal bygges af traditionelt træ eller dyrere, men langvarigt metal.

Indtil for nylig var dette ikke et problem: træ blev brugt til alle bygninger, og ingen blev overrasket, da de faldt i forfald eller krævede større reparationer efter et par år. I dag metalskure kan du enten købe færdige eller samle selv, og dette alternativ til træ bliver mere og mere populært hvert år.

Fordele og ulemper ved et træskur

Et haveskur er enkelt, billigt og velkendt, hvorfor det stadig er så populært i dag. Desuden er skure ofte konstrueret af materialer, der er tilbage fra opførelsen af huset – brædder, bjælker, plader af tagjern, alt bruges. I dette tilfælde er fordelene som følger:

  • Lave bygningsomkostninger;
  • Mangel på kvalificerede arbejdstagere;
  • Evnen til at ændre strukturens størrelse.

Derudover, hvis du vil gøre dit haveskur smukkere og mere bekvemt, kan du tilføje ekstra dekorationer, som plantekasser på hjul Det vil sige, du har masser af muligheder for at få en sød og fantastisk udsigt.

Desværre er der mange fejl, hvoraf den mest alvorlige er strukturens skrøbelighed. Træ, hvis det ikke behandles, og ingen er bekymrede over dette i tilfælde af udhus, er ekstremt sårbart: det ødelægges af nedbør, råd og træborende bugs, så levetiden sjældent overstiger 10 år, og derefter i tilfælde af regelmæssige inspektioner og reparationer.

En anden ulempe er, at et sådant skur skal være stærkt skjult, maskeret med et byggenet, klatreanlæg eller installeret i det fjerneste hjørne af stedet. Desuden er træskure for vanskelige at vedligeholde: de skal konstant repareres og males, og der kræves ekstra udstyr indeni, som du bliver nødt til at gøre selv eller købe færdige.

Metal skur

Hvis man taler om metalskure, er det mere logisk at tænke på færdige produkter snarere end selvmontering fra stålplader. Faktum er, at metal er en størrelsesorden vanskeligere at behandle og kræver involvering af specialister bevæbnet med dyre værktøjer, og det er ikke altid tilgængeligt.

  • Ejendomssikkerhed og sikkerhed. Døre, der kan have et eller to blade, er udstyret med cylindriske låse, der har en trevejsmekanisme, der pålideligt beskytter ejendom mod kriminelle forsøg.
  • Staldpakken indeholder færdige reolsystemer, hylder, inventar og holdere ved at installere, som du kan finde hver ting på sit eget og bekvemme sted for ejeren;
  • Døre har automatiske lukkere med en gasmekanisme, hvilket øger komforten og bekvemmeligheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *