Er din datter også stor fan af Frost og Elsa? Måske en Elsa bamse er den perfekte gave

Der er rigtig mange små piger, der ser et stort forbillede i Elsa. Det er også en lidt atypisk Disney karakter, hvor kvinden endelig er lidt mere selvstændig og modig. Det er vigtigt for børn, at de har nogle gode forbilleder at se op til, for det er også på den måde, at de lærer, hvad der er rigtigt og forkert. Det kan være, at du selv har en lille pige i huset, der er stor Elsa fan? Så kan du overveje, om du skal give hende en Elsa bamse.

Tag Elsa med ud på eventyr

Når børn begynder at se op til forskellige karakterer, så kan det virkelig blive en stor del af deres hverdag. Det kan være helt fascinerende at se, hvordan de bare kan leve sig ind i et helt andet univers. Børn har en fantastisk fantasi, og der er mange af dem, der også elsker at blive inspireret af karakterer i deres lege. Derfor kan en Disney Elsa bamse være den perfekte gave til den lille pige, der er betaget af Elsa.

Sundere end skærm

Der er mange børn, der kan bruge timevis ved at sidde med en iPad eller foran tv’et. Det er skam, for det kan godt betyde, at børn bliver mindre kreative, når de ikke længere skal stimulere sig selv på samme måde og fantasere. Det kan være svært at få børnene væk fra skærmen, hvis man har vænnet dem til, at de må sidde ved den. Det kan i stedet for være, at du skal prøve at lokke dem væk fra skærmen. Det kan du f.eks. gøre ved at give din datter en Disney Elsa bamse. Det er noget, der virkelig kan være med til at spille op til leg. Og det er vigtigt, at børn får leget, mens de stadig har chancen for det.

En tryghed i sengen

Der er nogle børn, der har det rigtig svært, når de skal sove. Det kan være, at du selv har oplevet udfordringer med, at dit barn ikke kan lide at sove selv. Det kan være, at du skal prøve at fokusere på at skabe nogle trygge omgivelser, så dit barn kan lægge sig til at sove et sted, hvor det føles helt trygt. Det kan du f.eks. gøre ved at give hende en Disney Elsa bamse. Så kan din datter falde i ro, mens hun krammer sin bamse og tænker på, hvor sej og modig Elsa er. Det er noget, unge piger gerne må blive inspireret af.

En fantastisk gaveidé

Det kan være, at du er så heldig, at din datter snart har fødselsdag. Hvis hun er en sand Frost og Elsa fan, så vil hun sikkert elske at få en Disney Elsa bamse i fødselsdagsgave. Det kan også være, at du kan give hende andre bamser for serien. Der er nok ikke mange børn, der synes, at man kan have for mange bamser. Så kan man også lege endnu bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *