Animationsvideoer i markedsføring

Animation og markedsføring

Animation er en bred disciplin, der kan anvendes på næsten alt – og i betragtning af, hvordan annoncering fungerer, er det ikke underligt, at animation er blevet mere og mere almindeligt i markedsføring. Tag et kig på de e-mails, du har siddende i din indbakke lige nu eller på din Twitter-feed. Sandsynligvis er der en animeret GIF inkluderet et eller andet sted.”

Animation er ikke længere kun for tegnefilm. Fra sociale medier som Twitter og Tumblr til e-mails i din indbakke, animation har fundet vej til markedsføring

Animation bruges ret ofte, når det kommer til reklamer, selv på tv. Det er et af de mange værktøjer, som nutidens marketingfolk kan bruge til at fange deres publikums opmærksomhed på en positiv måde. Det er meget tydeligt, hvorfor animation bruges så ofte i markedsføring. Animation appellerer til øjet, den er effektiv, den er alsidig og måske vigtigst af alt – den virker .

Animation har eksisteret i et stykke tid, før marketingfolk begyndte at bruge det. Disney gjorde fuld brug af dette medie ved at animere mange klassiske film, som stadig er elsket den dag i dag. De brugte animation som en måde at bringe deres historier og karakterer til live, og til sidst blev de pionerer inden for branchen, som vi kender i dag. Læs mere om animationsvideoer her

 

Opmærskomheden i markedsføring 

Animation er normalt meget iørefaldende og iøjnefaldende, og derfor er det så vellykket, når det kommer til annoncer. Det er dog ikke alt – det har mange andre praktiske anvendelser. Animation sparer tid og penge og kan endda øge sikkerheden. Tænk, hvis vi skulle bygge modeller af hver enkelt skyskraber, som vi planlægger at bygge – det ville tage lang tid og koste mange penge. Animation bruges også i byggeriet, hvor komplicerede procedurer såsom at bygge rørledninger eller betjene maskiner såsom kraner kan forenkles for arbejdere med animationer.

Animation har mange praktiske anvendelser, men det bruges mest til at gøre det umulige muligt. Det appellerer til vores følelse af undren og nysgerrighed – det er derfor, animation fungerer så godt, når du forsøger at sælge noget; hvad der ville have taget dage eller endda måneder, kan gøres på få sekunder med animation. 

Animation er overalt! Du var sikkert ikke klar over det, men nogle af dine yndlingsfigurer fra dine barndoms tv-shows var faktisk animerede – og disse tegnefilm har været markedsført til børn i årtier. Det er heller ikke kun for børn – som du kan se fra eksemplerne ovenfor, bliver animation også brugt flittigt, selv i nogle voksenorienterede annoncer!

Animation kommer ikke nogen steder lige foreløbig. Dens tilpasningsevne og effektivitet gør animation til en af ​​de bedste former for reklame, og den vil sandsynligvis fortsætte med at vokse mere og mere, som tiden går.

Hvordan implementerer man dette i sin markedsføringsstrategi?

Få hjælp til SEO med en SEO ekspert

66 tanker om “Animationsvideoer i markedsføring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *