Sådan konfigurerer du e-mail på din telefon eller computer

I dagens digitalt forbundne verden er det vigtigt at vide, hvordan du konfigurerer e-mail på din telefon eller computer. Med et par enkle trin kan du være i gang på ingen tid! Her er en hurtig oversigt over, hvordan du opsætter e-mail på din telefon eller computer, enten ved hjælp af populære e-mail-klienter som Gmail eller ukendte som GodMail fra GodStart.dk.

Sådan opsætter du din e-mail:

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed . Tryk på Konti Tilføj konto . Hvis du ikke kan se “Tilføj konto”, skal du trykke på Brugere og konti .
2. Tryk på den kontotype, du vil tilføje. Hvis du vil tilføje en e-mail-konto, skal du trykke på Personlig (IMAP/POP). For arbejds- eller skolekonti skal du trykke på Arbejde (Exchange ActiveSync). Hvis du ikke er sikker på, hvilken type e-mailkonto du skal tilføje, skal du kontakte din e-mailudbyder.
3. Indtast din fulde e-mailadresse og adgangskode, hvis det er nødvendigt. Når du er færdig med at udfylde de obligatoriske felter for servere for indgående og udgående post, skal du trykke på FÆRDIG . Enheden opretter forbindelse til din nye konto og begynder at downloade meddelelser. Afhængigt af størrelsen af din postkasse og antallet af meddelelser, den indeholder, kan dette tage et par minutter. Når det er færdigt, vises nye meddelelser automatisk i din indbakke, efterhånden som de ankommer 
4. Det er det hele! Du har nu oprettet e-mail på din telefon eller computer med succes. God fornøjelse med at sende e-mails!

Med disse hurtige og nemme trin er du i gang med e-mail på din telefon eller computer på ingen tid!

Uanset om du bruger en populær e-mail-klient som Gmail eller en ukendt klient som GodMail fra GodStart.dk, så er det nemt at opsætte e-mail! Så kom i gang i dag, og nyd fordelene ved at holde forbindelsen via e-mail med familie, venner og kolleger i hele verden. Har du ældre mennesker i din familie, så kan du med fordel anbefale dem GodMail som er den bedste og nemmeste e-mail til ældre mennesker.

Dette indlæg er skrevet af Pipley.dk

En tanke om “Sådan konfigurerer du e-mail på din telefon eller computer

  1. Rastrear Celular

    Existe alguma maneira de recuperar o histórico de chamadas excluídas? Aqueles que possuem backup na nuvem podem usar esses arquivos de backup para restaurar registros de chamadas de celular.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *