Sådan kommer du billigere på ferie

Er du også træt af vejret her i Danmark, og ønsker du at komme lidt væk? De fleste har lyst til en udenlandsrejse i ny og næ, men desværre kan det godt gå hen og blive en dyr fornøjelse. Især hvis du også har børn, du skal betale for. Heldigvis er det muligt at få billigere rejser til udlandet – uden at gå på kompromis med destinationen og andet. Det handler nemlig om, hvordan du bestiller din rejse. To næsten ens ferier kan godt have en stor prisdifference. Her får du derfor to råd til, hvordan du kan komme billigere på ferie:

En billig charterrejse

En charterrejse er en rejse, hvor der typisk er arrangeret både transport og ophold i samme pakke. Denne type rejse er derfor også bekvem for dig, der ønsker at gøre planlægningen lidt nemmere, og være sikker på det hele passer sammen. Charterrejser bliver ofte benyttet af børnefamilier, par eller vennegrupper. Det er lidt af en luksusferie, fordi du ikke skal andet end at møde op på det planlagte tidspunkt. 

Det kan sommetider godt betale sig med en charterrejse prismæssigt, når transport og ophold er samlet et sted, og hvis du ønsker at finde den Billigste charterrejse, så kan du finde det her på linket. Du finder charterrejser til hele verden samlet et sted – nemmere bliver det ikke.

Tag afsted på en afbudsrejse

En anden god mulighed for en billig rejse er afbudsrejser, og dem kan du også finde på linket til charterrejser. Afbudsrejser er for dig, der er på udkig efter en rejse i sidste øjeblik. En afbudsrejse vil typisk være de pladser, som rejsebureauet ikke får solgt, og dermed sælger til meget billigere priser i sidste øjeblik – og altså ikke (som mange tror pga. navnet) rejser, der bliver meldt afbud på. Det er perfekt til dig, der i sidste øjeblik ser en gylden mulighed for en tur sydpå, men der er også mange der, selvom de har en fastsat dato mange måneder før, venter i sidste øjeblik på en afbudsrejse, så de dermed får den billigere. Dog skal man ved sidstnævnte være klar over, at man ikke kan vide sig sikker på, hvilke afbudsrejser, der kommer – og hvor mange pladser der er, hvis i er mange, der skal afsted.

3 tanker om “Sådan kommer du billigere på ferie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *