Pift have og hjem om mens du går hjemme

Mange har svært ved at finde på noget at lave under Corona lockdown. Men hvorfor ikke udnytte tiden så godt som muligt? Få styr på de projekter der altid halter, eller der aldrig er blevet færdiggjort. Se med og bliv inspireret her. Måske er denne til lige det der skal til for at du får lidt overskud, og kan fokusere lidt på hjemmet og haven.

Gør haven forårsklar

Et godt sted at starte et projekt op er i haven. Haven ligger brak hele vinteren, og foråret plejer at komme bag på de fleste. Derfor er det en god ide allerede nu at starte med at gøre den klar til foråret og sommeren. Ikke kun terrasse og bede trænger. Hvis du har et drivhus, kan du også allerede nu gøre det forårsklar. Hvorfor ikke allerede nu købe de praktiske ting til det? Det kan for eksempel være kapilærkasser i drivhuset. Hvis du allerede nu lægger en plan over de ting der skal gøres i haven, samtidig med at du begynder lige så stille at klargøre den, vil du kunne nyde det mere når foråret banker på.

Indret med flotte nye plakater

Når man er mere hjemme, end man plejer, kan man godt blive lidt træt af at se på de billeder og plakater man har på væggen. Måske er tiden moden til at indrette med lidt nyt på væggene? Det kan også være, at en flot wallstickers er det der skal til for at skabe et nyt udtryk i dit hjem. Uanset hvad du er til, vil lidt nyt på væggene helt klart give et friskt pust i dit hjem. Det er dejligt, når der sker lidt nyt i hjemmet, og det kan også være det friske pust, der lige giver lidt fornyet energi. Der er heller ikke noget så hyggeligt, som at gå og nusse med lidt ny indretning derhjemme.

Ryd op og tjen penge på dine ting

Mange har rigtig mange ting i skabe og skuffer de ikke bruger mere. Måske er det en vase eller noget andet fint. Mange elsker at gå online og finde nogle fine brugte ting. Hvorfor ikke få ryddet ud og få solgt alt det du alligevel ikke bruger mere? Det kan også være tøj. Find det frem og tag billeder af det, og læg det så på nettet. Det er så skønt at få ryddet op og forenklet. Og hvis man så samtidig kan tjene lidt på det, er det bare endnu bedre. Hvis du har børn, er der helt sikkert og både tøj og legetøj, der trænger til en oprydning og sortering. Mange vil gerne købe brugte ting til børn, da det er langt mere miljøbevidst.

En tanke om “Pift have og hjem om mens du går hjemme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *