Min familie er begejstret for at løbe  

Min familie er begejstret for at løbe  

Jeg har været umotiveret alt for længe. Der er nedlukninger, som har haft skærk indflydelse på min rutine, da Jeg ikke mere har været i stand til at komme ud og træne. Så jeg er startet at løbe igen! Det er en fantastisk metode at komme i form, og så føler vi personligt, at det hjælper vanvittig meget på min mentale status. Med denne forholdsvis nye livsstil som er blevet en del af min hverdag, så er jeg også nødt til at lave tilføjelser i min skab – med dette mener jeg træningstøj. Da min familie elsker at lave aktiviteter i alt salgs vejr har jeg brug for det bedste træningstøj på det danske marked. Især når min familie snakker om fodtøj er der massiv forskel på typerne blandt butikker af tøj. En ting som en del idrætsudøvere ved at de korrekte sko er obligatorisk, når man skal udøve fitness her i Danmark. En anden vigtig ting vedrørende træningstræning er de rigtige windbreaker. Jeg skal have de rigtige løbesko til forskellig metrologiske begivenheder. For korte sko kan smadre en løbetur, hvis situationen ændrer sig dramatisk undervejs. Jeg har typisk udøvet fitness med Nike, da de har meget fokus på kvalitet og har et fint udvalg i deres butikker. Men på det seneste har vi ikke været tilfreds med deres form i længden, hvilket har resulteret i vanskelige løbeture for os. Vi er dog begejstret for deres knæbind, som også er et element af mit træningstøj. De kommer i diverse længder, og går fantastisk til min fodtøj i lilla, som er blevet en fast del af vores træningstøj.  

Det har støttet mig  

Knæbind har oprigtigt hjulpet min stabilitet under træningsforløbet, så jeg kan yde optimalt. Min rutine inkluderer også styrketræning, hvor jeg har et særdeles andet sæt træningstøj. Ren faktisk har min mand tidligere gennemlevet mindre ubehag under hans træninger, eftersom mine knæ ikke er så holdbare. Her blev jeg anbefalet et knæbind af en bekendt, der blot skulle placeres omkring mit svage led før motionen. Dette har haft en virkelig styrkende virkning for os. Dette tilhørte Carhatt sortiment, da vi senest var i deres butik.  

Træningssæt til sportsgrene  

Løbeholdere kan være forskellig ting. Nu har jeg konverseret  meget om løb, men træningssæt kan også være ekstrem aktuelt, når man udøver padeltennis. Jeg er meget fokuseret i padeltennis, så min familie har derfor efterlyst det bedste sportstøj til den sport. Eksempelvis har Carhatt nogle hvide poloer som er meget gode til golf. Desuden bliver mit knæbind hyppigt anvendt, når vi spiller golf, da sporten virkelig udfordre mine knæ en del. Udover til sport har vi også fundet sportstøj brugbart, når jeg skal i gang med mine hobbies. Jeg er vild at bruge Ergosports hættetrøjer, når vi skal ud og udforske naturen. Den kan holde mig komfortable under hele udfulgten. Men kan man gøre brug af sportstøj ved andre begivenheder? Måske skal I overveje at bruge dejligt træningstøj til universitet, hvis det passende med stilen på arbejdet. Jeg har valgt at hoppe i en moderne gul bukser mange gange, idet jeg tosset med følelsen af dem.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *