Jeg kender manglen på et nyt display 

Jeg kender manglen på et nyt display 

Alle mennesker med en iPhone kender til problemet ved have en smadret skærm. Dette problem kan meget nemt hænde i løbet af din hverdagsrutiner. Som de fleste har erfaring med så er iPhone meget skrøbelige, hvor selv få slag kan forudsagde kæmp skade på skærmen og derved gøre jeres mobil total skadet. I kender måske til eksemplet hvor en ven har lånt din telefon og  ved et uheld kommer til at smadre den. Den klassiske skade på de nuværende mobiler er påført deres skærme, efersom de er meget følsomme for stød. Det åbenlyse valg vil dermed være at investere den bedste skærmbeskyttelse på markedet. Med det store mængde skader på mange slags iPhones på det nationale marked, har en bred vifte af organisationer besluttet sig for at desgne beskyttelse, så kunder kan tabe deres telefon uden nødvendigvis at skulle skaffe sig en helt anden skærm. Ved benyttelse af skærmbeskyttelse er der ingen sikkerhed for at din telefon ikke bliver smadret når I taber den.  

SmartGlass er den bedste skærmbeskyttelse på det danske marked.  

Her hos NORTAGG har vi en masse ekspertise inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derfor en dyd ud af at skulle udvikle den ultimative skærmbeskyttelse til forbrugerne. Vi har gennem en lang proces skabt SmartGlass, som minder om ordinært beskyttelse på mange indikatore. Traditionelt skærmbeskyttelse er konstrueret af skrøbeligt materiale og kan netop nemt gå i stykker ved mindre stød. Hvis I vælger SmartGlass er I garateret at få den bedste skærmbeskyttelse, da den ikke udelukkende er designet af glas, men er sammensat med plastik i form af TPU, som tildeler beskyttelsen fleksibilitet og derved giver skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så den kan modtage et utal af slag inden I vil lave skader på sin skærmbeskyttelse.  

Designet til den specifikke mobil 

Den bedste skærmbeskyttelse, skal selvfølgelig dække hele skærmen, så du ikke har udsatte elementer på jeres skærm. Her er SmartGlass specielt lavet til den enkelte mobiltype, så du kan prøve en perfekt pasform mellem skærmbeskyttelsen og mobilen. Dette sikrer dig i mod at din skæmbeskyttelse ikke kun dækker lidt af din skærm eller er for stor.  

SmartGlass din gode ven skærmbeskyttelsens verden.  

Når I skal købe den ultimative skærmbeskyttelse er det altafgørende at overveje monteringen, idet det skal være bekvemt for jer at placere selve skærmbeskyttelsen på din telefon, da I sikkert har oplevet at der ved montering af beskyttelse kan skabes sig luftbobler mellem skærmbeskyttelse og telefon, hvis man køber SmartGlass undgår I disse episoder, da du modtager et monteringsværktøj, som hjælper jer med at udligne de problematiske pletter.  

SmartGlass kommer med en monterings applikator, som assisterer jer med at placere jeres skærmbeskyttelse korrekt, så I slipper for at SmartGlass ikke beskytter hele skærmen eller sidder dårligt på mobiltelefonen og herved ikke beskytter hele skærmen. NORTAGG tror at den bedste skærmbeskyttelse skal være nem for jer at montere, hvorfor vi er utrolig stolte af dette redskab til placering.  

3 tanker om “Jeg kender manglen på et nyt display 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *