Ingen børnefødselsdag uden hoppeborg

Hold klassens sejeste børnefødselsdag

Uanset alderen, så er en hoppeborg noget børn elsker og de kan bruge timevis på dem. Vi ser dem ofte rundt i sommerlandet, på diverse omrejsende tivolier, i sommerlande og på campingpladser og hver gang tiltrækkes vores børn af dem. Så hvorfor ikke bruge det som underholdning til fødselsdagen?

Med en hoppeborg behøver du ikke spekulere i meget mere underholdning end det. Glem skattejagterne, quizerne og al rodet med legetøj. Ungerne har ganske enkelt ikke tid til andet de par timer fødselsdagen varer. Suppler op med noget nemt snack og drikke og du har opkriftet på en vellykket fest. Måske du endda kan glæde ungerne ved at hoppe med en tur.

Men er det ikke besværligt?

Overhovedet ikke. En hoppeborg er praktisk talt plug-n-play. De er lidt tunge at håndtere i sammenpakket tilstand, men med den rette teknik og en sækkevogn kan de nemt flyttes på. Placer den hvor den skal bruges, fjern beskyttelsescover og spænderemme, rul ud, sæt blæser på og sæt til strøm. 1-2 minutter efter er hoppeborgen klar til brug af de ivrige børn.

Hvis man helt vil slippe for arbejdet, så kan man betale sig fra at få den sat op og så gør vores folk det hele. Du skal blot pege hvor vi skal placere den.

Leg til enhver smag

Har din søn ønsket et jungletema? så skal det da suppleres op med vores jungledyrs hoppeborg med indbygget rutsjebane. Vil datteren have et Pirat tema? så har vi både et piratskib med rutsjebane eller en pirat multiplay der både har rutsjebane og lille forhindringsbane. Skal det bare være en helt almindelig hoppeborg, så har vi dem både i Elefant og Giraf.
Skal du gå all ind, og har du pladsen til det, så kig nærmere på vores junglebane. Forhindringsbane og kæmpe rutsjebane i et.

Alle vores hoppeborge er godkendt hos Force Technology og ansvarsforsikret.

Tilkøb og rabatter

Spar penge hvis du lejer flere hoppeborge. Ved mange børn kan det være en god idé at fordele dem. Vi tilbyder også leje af slush ice og popcorn – og giver rabat på disse i forbindelse med leje af hoppeborg.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

29 tanker om “Ingen børnefødselsdag uden hoppeborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *