Hold blodomløbet i gang, mens du arbejder

Når du arbejder, er det ikke altid, du har den bedste arbejdsstilling. Dit blodomløb kan blive generet, og det kan forårsage smerter eller ”edderkoppeårer”. I stedet for at døje med disse følger, så sørg i stedet for at gribe problemerne, før de overhovedet opstår!

Det kan du nemt og hurtigt gøre med kompressionssokker til mænd. Kompressionssokker bliver ofte rost af kabinepersonale i luftselskaber, der tilbringer meget tid på benene, og sidder stramt og tæt, så blodet bliver ved med at løbe rundt.

Animation og kunst

Hvis du arbejder som animator eller kunstner og bruger meget tid på at sidde ned, så kan kompressionssokker også være en fordel. Blodomløbet skal i gang, og selvom det stadig er en god idé at rejse dig op og gå rundt med jævne mellemrum, så kan specielle strømper hjælpe dig med at holde dig sund og rask.

Et dårligt blodomløb kan give hovedpine og andre følgesmerter, selvom der er tale om andre kropsdele. Det er vigtigt, at du er opmærksom på din krop, selvom du fordyber dig i dit arbejde eller din kunst.

Kompressionsstrømper er gode både for dem, der sidder meget ved skrivebord, og dem, der bruger næsten al deres tid på benene. Foruden at gavne kunstnere og fodfolk, så er kompressionssokker en rigtig god idé at eje, hvis du arbejder i kundeservice og ikke har mulighed for at sidde ned.

God arbejdsstilling i alle erhverv

Hvis du er gartner eller arbejder meget i haven, kan du komme ned i stillinger, der ikke er spor gode for knæene. Storkenæb patricia er et godt bunddække, der både kan hjælpe planter over vinteren og skåne dine knæ.

Med de rette værktøjer kan alle fra CEO’er til animatorer til gartnere få en god arbejdsstilling og undgå følgeskader. Alle kan komme ud for smerter, hvis man ikke kender den rigtige tilgangsmåde, og det er med at gribe det i opløbet, inden de bliver permanente.

Hvis du har behov for hjælp med arbejdsskader eller -stillinger, så kontakt din læge, din chef eller en fysioterapeut. Andre med mere erfaring kan ofte give bedre hjælp.

33 tanker om “Hold blodomløbet i gang, mens du arbejder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *