Giv dit kontoret nogle friske farver

Har kontoret brug for at blive frisket op?

Du har måske haft en periode på hjemmekontoret, og er nu kommet tilbage på kontoret sammen med kollegerne. Det giver friske øjne, sådan at have været væk, og så ser man mange ting som kan forbedres. Det er alt lige fra placeringen af møblement til dagens typiske program og fordeling af tid og arbejdsopgaver. Det er sundt at få dette blik udefra, og det er nu der skal handles på det, inden det igen bliver hverdag. Dette er naturligvis noget der skal diskuteres med direktionen eller direktøren, men diskussionen bør starte mens alle er glade for at være vendt tilbage, men også er bevidste om de mangler der nu engang er. 

En af de mest oversete ting

Når det gælder kontorer, så er der ofte en mangel på opmærksomhed ud i det æstetiske. Fokus er for det meste på gode arbejdsstationer, det vil sige ergonomisk korrekte mulighed med hæve-sænkeborde, gode musemåtter og korrekt lyssætning. Herudover er der en løbende rengøring, som sikrer at der altid er et rimeligt minimumsniveau. Der er dog næsten aldrig viljen til at gå skridtet videre, og vitterligt tage ansvar for et behageligt og indbydende visuelt arbejdsmiljø. Dette viser sig blandt andet i udtjente vægge hvad angår deres farve og stand. Den hvide farve falmer med årene, men der er også ofte mange knubs og pletter på en kontorvæg, da man på en arbejdsplads ikke behandler omgivelserne med helt den samme delikatesse som derhjemme. Disse to ting tilsammen efterlader mange kontorer med grimme vægge, som ingen tager ansvar for. Her hvor I er kommet tilbage fra hjemmekontorerne er det den perfekte timing til at bringe dette emne op for direktionen, så I kan få malet nyt.

Professionelle malere er til at betale

Når man kommer med et ønske til ledelsen, så er det altid et spørgsmål om penge hvorvidt man kan få sit ønske opfyldt. Der er en afvejning af hvilken gode det drejer sig om, men i sidste ende er pengepungen diktator i spørgsmålet. Derfor er det værd at indskyde, at professionelle malere ikke er særligt dyre, sammenlignet med mange andre potentielle projekter. En frisk omgang maling vil kræve at kontorerne ryddes, men det er sandsynligvis alligevel påkrævet, da mange andre forslag vil lægge op til en gentænkning af hele kontormiljøet. Det er altså nu det vil være allernemmest at lave denne manøvre. 

Glæden ved nymalede vægge

Nymalede, hvide vægge har en fantastisk beroligende effekt, hvilket er helt ideelt på et kontor. Man har brug for så få distraktioner som muligt, og samtidig vil man gerne føle at kontoret er indbydende. Hvis ens arbejdsmiljø er lækkert og harmonisk, så er man mere motiveret for at arbejde, og man bliver mindre træt. Dette er reelle argumenter, som du bør tage med når du skal fremlægge forslaget for dine chefer. Nu hvor I vender tilbage til kontoret, så bør det være på en måde der virkelig siger velkommen, og det vil nymalede vægge understrege. Held og lykke med at få forbedret arbejdspladsen!

43 tanker om “Giv dit kontoret nogle friske farver

  1. Pingback: porn

  2. Pingback: porn

  3. Pingback: child porn

  4. Pingback: porn

  5. Pingback: child porn

  6. Pingback: porn

  7. Pingback: child porn

  8. Pingback: child porn

  9. Pingback: porn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *