Gaveregnen nærmer sig, vi rykker tættere på december

December er tiden hvor det regner med gaver, det betyder også en måned hvor man skal være kreativ.

Når vi nærmer os december, så er det vi skal til at finde på gaver. Det kan hos nogle være lidt en udfordring. Det er ikke nemt år efter år at finde på noget spændende og kreativ. Der er dog nogle gaver der kan stå højt på listen selvom man slet ikke anede det. 

Gaver til kvinder

Kvinder er det køn der er nemmest og samtidig også sværest at købe gaver til. Der er tonsvis af muligheder, men hvad kan hun mon lide. Kvinder er noget mere kræsne med hvad de tager på og hvad de sætter i deres hjem end mænd. 

De typiske ting der står på listen er jo tøj, sko, tasker, sminke, smuykker, frækt lingeri, nipsting, champagne og oplevelser. Som sådan er der her nok at vælge imellem, der er dog nogle faldgruber. Er det kæresten der skal købe, kan man hurtig træde slemt ved siden af. Som veninde har man det her nok noget nemmere. Veninder plejer at kende hendes stil bedre end kæresten, dertil kommer også at de jo selv tænker som en kvinde. Det gør det noget nemmere. 

Noget der er kommet på listen ved kærestepar de seneste år er sexlegetøj. Noget sjovt til at kunne bruge sammen er specielt gået frem på listen. Ikke mindst den erotiske julekalender. Den har også fået mange tilhængere. Her skal man som par hver dag åbne en låge, der så indeholder noget sjov der skal bruges. 

Men kigger vi tilbage på det med faldgruberne, så skal han passe på med at købe noget tøj eller lingeri, hvis ikke han er helt sikker på størrelsen. Kunsten består i rent faktisk at lytte til hvad hun siger, og så evt. holde sig til en gave der ikke nødvendigvis skal tages på. Det kan f.eks. være et par sko. Der kan du se størrelsen i skoskabet, eller hendes ynglingsparfume. 

Gaver til mænd

Mænd er her langt mere simple, eller er de ? De fleste kender det fra deres far, når de spørger ham, så svarer han altid “jeg ønsker mig ikke rigtig noget”. Problemet er at mænd tit har store ønsker. Det kan være en ny boremaskine, et nyt dyrt ur, et par alufælge til bilen eller måske en ny motor til båden. Det er ikke lige den slags man foreslår til folk eller kæresten. 

Så det gælder her specielt om at være kreativ, hvis man vil finde noget spændende. Foreslag til manden kan være en god spiritus. De fleste mænd kan lide en god whiskey, cognac eller rom. Hvis ikke lige en af dem, så har de en bestemt favorit. Nogle er også vilde med champagne, så er det sådan en du skal finde. Der er også en del der elsker et par gode cigarer. Selv unge mænd har fået øjnene op for denne trend. Tit er det for at spille smart, men pointen er den samme. Er det en gør-det-selv type, så finder du masser af gaver i byggemarkedet. Uanset om han har et sæt skruetrækker, så glæder han sig altid over flere. er det havemanden, så kan redskaber til haven være en fordel. Mange mænd er også hyppige gæste i motionscenteret. Så noget udstyr til sport eller træning er også en god gave. 

Igen, det gælder om at lytte lidt til hvad person du skal begave er vild med, så kommer gaveideerne helt af sig selv. 

42 tanker om “Gaveregnen nærmer sig, vi rykker tættere på december

  1. Pingback: porn

  2. Pingback: porn

  3. Pingback: child porn

  4. Pingback: porn

  5. Pingback: child porn

  6. Pingback: porn

  7. Pingback: child porn

  8. Pingback: child porn

  9. Pingback: porn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *