Er vegansk neglelak også grøn neglelak?

Nogle folk stejler stadig eller føler modvilje når de høre at nogle de er veganere. Alt fremmed er lidt farligt osv, men der er slet ikke noget at bekymre sig om – tværtimod. F.eks. er sådan noget som vegansk neglelak faktisk et mere sundhedsmæssigt fornuftigt valg end almindelig neglelak. Hvorfor er det så? Det er bl.a. fordi at hvis du finder en vegansk neglelak, næsten altid er garanteret fat det samtidig er en neglelak uden kemi, der er skadelig for dig og din hud. Og det er jo lige præcis sådan noget man bør lede efter når man køber produkter der skal i kontakt med ens hud. Samtidig er det også bedre for naturen og klimaet, det er derfor det af og til bliver refereret til som værende en grøn neglelak.

Vegansk er også økologisk neglelak

I de fleste tilfælde vil du opdage at når du finder en vegansk neglelak har du også fundet en økologisk neglelak. Det gør sig ikke gældende den anden vej rundt. Det er fordi en økologisk neglelak kan indeholde en masse gode, økologiske ingredienser, men hvis den også indeholder ingredienser fra dyr, eller er blevet testet på dyr, så kan den ikke betragtes som vegansk. Hvis du derimod opsøger vegansk neglelak, kan du vide dig ret sikker på at du får hele pakken – altså noget der ikke er blevet testet på dyr, ikke indeholder farlig kemi, og som er økologisk. Det som kan refereres til som en grøn neglelak. Det er derfor vegansk neglelak er begyndt at blive mere og mere populært. Det er en genvej til at få noget som man kan vide sig forholdsvis sikker på er hensigtsmæssig for dig og din hud, og som samtidig tager hensyn til dyr og naturen. Deraf navnet grøn neglelak.

Er en vegansk neglelak et miljøvenligt valg?

Det korte svar er ja, men som med så mange ting kan der være et men. Det er nemlig ikke alt vegansk der nødvendigt vis er miljøvenligt. Men det siger sig selv at langt det meste faktisk er rigtig miljøvenligt, og bliver betragtet af nogle som en grøn neglelak. Hvis man så er interesseret i at tage et miljøvenligt valg og anskaffe sig en vegansk neglelak, så kan man lede der hvor man også kan finde økologisk tøj, de fokuserer nemlig ofte på at sørge for at alle deres ting tager hensyn til naturen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *