En førsteplads kræver en stor flot præmie

Det er den tid på året igen, hvor ryttere over hele landet forbereder sig på at deltage i hestestævner og forsøger at opnå den illusoriske førsteplads. At vinde en rosette er altid en fantastisk følelse, og det er en følelse, som alle, der konkurrerer på alle niveauer, ønsker at opleve. Uanset om du er en komplet nybegynder eller en erfaren professionel, er der masser af ting, du kan gøre for at øge dine chancer for at komme øverst. I denne artikel tager vi et kig på nogle af de vigtigste faktorer, der er involveret i at vinde de vigtige bånd. Hvis du mangler et sted at købe præmier fra, kan du med fordel gøre det hos pokalbutikken.

En sand vinder

Det vigtigste at huske er naturligvis, at det er meningen, at det skal være sjovt at vise heste. Uanset om du vinder eller taber, skal du altid more dig og gøre dit bedste. Når det er sagt, er der visse ting, du kan gøre for at give dig selv en bedre chance for at vinde. Først og fremmest skal du sørge for, at du er godt forberedt. Det betyder, at din hest skal være grundigt undersøgt og i topform, og at du skal sørge for, at alt dit sadelmageri og udstyr er rent og i god stand. Du bør også gøre dig bekendt med det sted, hvor showet finder sted, så du ved, hvad du kan forvente på dagen. En af de største fejl, som ryttere begår, er at undervurdere deres konkurrenter. Husk, at alle andre ønsker at vinder lige så meget som dig, så du skal ikke tage noget for givet.

Ankomst på dagen

Når du ankommer til stævnepladsen, skal du tage et par minutter til at gå rundt og få en fornemmelse af stedet. Hvis det er muligt, så prøv at se nogle af de andre klasser, så du kan se, hvilket konkurrence niveau du er oppe imod. Det er også vigtigt at sørge for, at din hest er rolig og afslappet, når du ankommer til et nyt sted. Hvis den er spændt og ængstelig, bliver det meget sværere for dig at opnå et godt resultat. Når du har læsset din hest af, skal du børste den godt af og sørge for, at den ser godt ud, inden du tager den med ind i ringen.

Det første indtryk tæller

Når du er i ringen er det vigtigt at gøre et godt førstehåndsindtryk. Det betyder, at du skal være rolig og selvsikker og sørge for, at din hest ser afslappet og glad ud. Husk, at dommerne leder efter et harmonisk partnerskab mellem rytter og hest, så prøv at se ud, som om du nyder det lige så meget som din hest gør. Hvis du kan gøre dette, er du godt på vej til at vinde de vigtige rosetter.

Trofæer spiller en vigtig rolle

Det drejer sig ikke kun om båndet – trofæer er også en stor del af ligningen. Et flot trofæ kan virkelig gøre en forskel, når det kommer til motivation.

89 tanker om “En førsteplads kræver en stor flot præmie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *