Dygtig massør i Lyngby kan forbedre dit helbred

En dejlig massage er ikke kun gavnlig, så længe du modtager den, men den kan også hjælpe dig med at leve et sundere liv i det lange løb ved at øge dit generelle helbred, humør og energi. At få regelmæssig massage kan hjælpe dig med at undgå en masse livssygdomme, der er forbundet med stillesiddende arbejde og måske ikke nok motion i din daglige rutine.

 

Stress kan reduceres ved hjælp af massage

En regelmæssig massagebehandling vil hjælpe dig med at få bedre og mere effektive behandlinger over tid. Efterhånden som din krop bliver vant til at modtage massage, bliver den bedre til at acceptere den. Som følge heraf kan din massør gå dybere ind i dine muskler og forbedre blodgennemstrømningen, lindre spændinger og myoser samt stimulere produktionen af endorfiner i din krop.

Endorfiner er en naturlig neurotransmitter, der fremmer både afslapning og lykke i kroppen. Når din krop frigiver endorfiner, oplever du derfor en fysisk og mental balance – dvs. at krop og sind hænger sammen. Så det er ikke kun på det fysiske plan, at du føler ro, hvile og harmoni. Det er også på det mentale plan – hvilket har fordele langt ud over de timer, du bruger på at modtage massageterapi.

 

Massage har en positiv effekt på immunsystemet

Massage kan hjælpe dit immunsystem til at fungere bedre, ifølge visse undersøgelser. Årsagen er, at massage – som har til formål at afhjælpe din dårlige arbejdsstilling – også påvirker fordøjelsessystemet.

 

Når du sidder ved et skrivebord hele dagen, bliver dine tarme presset sammen, og fordøjelsesprocessen hæmmes. Vores immunsystem, som i høj grad er afhængig af tarmens funktion, kan medføre hyppigere helbredsproblemer samt et generelt tab af sundhed. Massage hjælper med at mindske smerter og inflammation, så immunsystemet kan fungere under optimale forhold.

 

Læs mere massagens helbredende fordele og book en fantastisk massage hos Saga Senses Massage i Lyngby nær Gentofte, Virum, Holte og Hellerup: sagasenses.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *