Dansk IT virksomhed har leveret Microsoft software gennem år 25

Den danske IT virksomhed Logos Consult har gennem mange år leveret Microsoft software til danske virksomheder. Virksomheden har siden opstart haft fokus på at specialisere sig indenfor et bestemt software fra Microsoft. Det er Business Central.

Business Central er forretningssoftware og har tidligere haft navnene Dynamics NAV og Navision. Ejerne bag Logos Consult har været lige siden Navision, og har også assisteret Microsoft i at udvikle noget af softwaren til Navision. Siden da har Logos Consult valgt at specialisere sig i Navision programmet, og har gennem tiden også oplevet at løfte sine kunder op på nye installationer gennem tiden. Flere kunder har valgt at få leveret opgraderinger og support til programmet fra Logos Consult gennem flere år nu.

Programmet har udviklet sig gennem tiden og er blevet mere og mere omfattende, når det kommer til funktionalitet. Microsoft udvikler konstant på platformen for at imødekomme de mange kunders behov for at kunne drive forretning digitalt og effektivt. I starten indeholdt programmet primært finans- og indkøbsfunktionalitet. Siden da er programmet udviklet til også at indeholde projektstyring samt administration af ressourcer og sager. Derudover har programmet i dag avanceret funktionalitet til at understøtte produktionsstyring, herunder styklister samt funktionalitet til at understøtte FEFO, FIFO og meget andet for at administrere produktionsordrer. Programmet indeholder også funktioner til salg og ordrestyring. I dag er platformen desuden udviklet til at køre i skyen og brugere af programmet kan tilgå programmet fra en browser. De tidligere versioner af programmet var installeret på den enkelte brugers computer. I dag er det nemmere og hurtigere at tilgå programmet, og ønsker man arbejde i det fra en app på smartphone, kan man selvfølgelig også det.

Programmet er med tiden blevet mere komplekst at installere og opsætte. Det er det bl.a. fordi, at programmet er tæt integreret til andre Microsoft programmer, såsom Word, Excel, Oulook osv., og derfor kræver det mere viden om infrastruktur, servere, Microsoft 365 brugere osv. Som kunde er der også flere muligheder for, hvordan man ønsker at have sit program hostet. Hos en hosting partner, hos Microsoft Azure mv. Derfor er der flere ting at tage højde for, når man skal have programmet op at køre første gang hos en virksomhed. Her kan en virksomhed som Logos Consult hjælpe, idet de har flere konsulenter og udviklere, der har stor viden og erfaring om Microsoft Dynamics 365 Business Central, Windows servere, Office 365 brugere, programmering, integrationer mv.

I og med at programmet er blevet mere omfattende, giver det også brugerne flere muligheder. Det er nemmere at bruge Excel sammen med Business Central, eller man kan nemmere installere andre apps til programmet, hvis man ønsker det. Mulighederne er mange, og man kan få kompetent hjælp og viden hos konsulenter.

24 tanker om “Dansk IT virksomhed har leveret Microsoft software gennem år 25

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *