Bedste polterabend

Polterabend

Skal du arrangere en polterabend? Uanset om det er en flok friske gutter der skal give den gas med alkoholen (Vi anbefaler vi i så fald ligger tidligt på jeres plan), hele familien hvor også mormor kan være med, tøserne hvor der skal være plads til de gravide og ammende, eller hvilken gruppe i nu skulle være, så er et escaperoom en oplagt aktivitet til en polterabend.

Alt efter hvor mange I er, har vi flere rum til jer. I kan passende gøre det til en konkurrence mellem flere grupper. Uanset hvem I er og hvor gode I er, så tilpasser vores Gamemastere hjælpen og får hjulpet jer igennem så godt som vi nu kan.

I skal bruge hjernen, tænke ud af boksen, løse gåder og puslespil. Nysgerrighed er vigtig og så skal man lige være tilpas ædru til ikke at ødelægge noget.

Et Breakout room er et godt alternativ til paintball, vandski og bungeejump der hurtigt bliver for adrenalin fyldt for rigtig mange. Bruden eller gommen kan nå at føle usikkerheden ved at blive låst inde (Er I rigtig stykke, så låser i gommen inde i hans eget rum og lader ham konkurrere mod jer – jeg siger ikke at vores Gamemastere vælger favoritter… men…)

Vi har to afdelinger. I København er I lige ved alt andet. I kan tage en tur i nyhavn efterfølgende eller besøge en af de mange natklubber der ligger langs strøget. I Rødovre ligger vi i forlængelse af vores eventcenter hvor I kan supplere med lokumsræs eller hvad med BumperFodbold? Vil I skyde uden at det skal være efter hinanden, så er vores jagtsimulerings spil måske noget for jer? Her bliver i grundigt guidet i at sigte og håndtere et våben, og kan se prøve at skyde elge, vildsvin eller fugle. Og man må gerne gøre grin med dem der ikke kan ramme.

Book jeres escaperoom i dag, og få en uforglemmelig polterabend

6 tanker om “Bedste polterabend

  1. erectile dysfunction icd 10

    It’s like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book on it or something. I think that you could do with some pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is a fantastic blog. An excellent read. I will certainly be back.

  2. the little blue pills

    you are in reality a good webmaster. The website loading velocity is amazing. It sort of feels that you’re doing any distinctive trick. Also, The contents are masterwork. you have done a fantastic job on this topic!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *