3 tips til spare penge i dit budget

Er du træt af ikke at have flere penge til rådighed hver måned, kan det jo være en god idé at stoppe op og tage et kig på, hvor de penge forsvinder hen til at starte med. For det er jo dig selv, der har valgt at bruge de penge på et eller andet. Men har du styr på, hvad du reelt betaler for alle de faste udgifter, du har dig hver måned? Og hvor mange penge bruger du egentlig på at lave mad hver eneste dag, når du sådan gør forbruget op?

Her får du et par gode sparetips, der forhåbentlig kan give dig lidt luft i dit budget.

Vil du have nye persienner, så læs mere på persienner.org.

Hvor mange penge bruger du på mad?

Et godt sted at starte med at kigge er på madbudgettet. Her tror vi tit, at vi bruger meget mindre, end vi egentlig gør. Så brug en måned på at regne på, hvor meget du bruger på mad. Du vil sikkert bliver overrasket over, hvor mange penge der ryger på den post. Derfor er det en god idé at lave et decideret madbudget, og så kun holde dig til at bruge de penge, der står på den og ikke en krone mere.

Kan du få dine forsikringer billigere et andet sted?

Der er også mange danskere, der reelt set vil kunne spare mange tusinde kroner hvert år på at vælge en billigere forsikring. Derfor kan det være en god idé at gå dine forsikringer igennem en for en for at se, om det kan lade sig gøre for dig at finde dem alle sammen billigere hos et andet forsikringsselskab. Har du fem forsikringer, og kan du bare spare 100 kroner på dem alle hver måned, er det jo 6.000 kroner om året, du har fundet lige der.

Gå dine abonnementer igennem

Derudover bør du også gå dine abonnementer igennem, så du kan finde ud af, om du fx skal opsige et streamingabonnement, et fitnessabonnement, eller om du fx skal finde dig et billigere mobilabonnement.

Vi har nu til dags så mange forskellige abonnementer, og der er en stor risiko for, at du har et eller flere abonnementer på det ene eller det andet, som du rent faktisk ikke bruger. Størstedelen af abonnenter i de danske fitnesscentre kommer stort set aldrig i træningscentret.

Læs også denne guide om lamelgardiner, hvis du vil have gardiner derhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *