Står du for at skal sælge din bolig, men gerne udenom ejendomsmægler? – så læs mere her

At sælge sit hus er ikke omkostningsfrit. Det koster en del penge og oftest er salæret til en ejendomsmægler ikke i den billige ende. Men med en boligadvokat ved hånden, kan du sikre en sikker handel samtidig med en mindre udgift.

Boligsalg med økonomi for øje

Ikke alle hussælger ved, at en boligadvokat kan bistå et hussalg på samme fod som en ejendomsmægler. Og et boligsalg kan hurtigt løbe op også idet man står for at skal flytte til et nyt sted. Heraf gør det jo ikke noget, hvis man også kan gøre sig en større besparelse Boligsalg. Også hvis man ikke kan få udført dit boligsalg den pris, man havde forventet.

Inden man beslutter sig for selvsalg

Det er altid en god ide, at sætte sig ind i, hvad der forventes af en ved et selvsalg. Der er en del arbejde, som man heraf selv må gøre. Det kan for nogen være omfattende, hvoraf det måske er praktisk og nemmere at benytte en ejendomsmægler, trods man finder salæret stort.

Fordele og ulemper

Der er altid fordele og ulemper afhængigt af, hvilken måde man sælger sit hus på. Men økonomi er også for mange mennesker vigtig. Dertil kan der være grunde til, at man må tænke i økonomi. Man kan f.eks. være blevet arbejdsløs, syg eller lignende. Det gør, at man dertil måske heller ikke har pengene til et stort salær oveni, at man måske heller ikke kan låne pengene hertil. Heraf må så gøre brug af andre løsninger som etc. selvsalg.

Salærets beløb

Trods man måske har indhentet tilbud fra forskellige ejendomsmægler, kan beløbet stadig være stort trods variation. For nogle familier kan beløbets størrelse svare til en sommerferie. En sommerferie man måske ikke lige har lyst til at undvære, da sommerferie med familien også er en prioritet.

Med en boligadvokat ved hånden

Vælger du at benytte en boligadvokat, vil dit hus stadig sælges efter gældende regler på området dog til en lavere salærpris. Idet en boligadvokat netop har til juridisk opgave, at sikrer at dit selvsalg opfylder de papirmæssige krav. Det gør, at du juridisk kan være tryg ved et selvsalg. Ligeledes sikres i bistand og rådgivning igennem jeres selvsalgs proces, hvilket mange selvsælgere undervejs finder praktisk og givende.

Tid til at finde det nye sted

Beslutter dig endeligt for at prøve selvsalg af, får du også med en advokat ved hånden tid til at finde jeres nye hjem. Det kan nemlig også tage tid, hvis man også søger andet end bare en bolig.

Måske har I som familie nogle drømme, som også I gerne vil have udrettet og så skal det helt rette sted jo netop findes, for at I som familie kan komme i mål med jeres nye projekt. Dette kan selvfølgelig også koste penge oveni en flytning. Så kan I som familie se flere fordele for jer ved et selvsalg, ja hvorfor så ikke få det prøvet af.

En tanke om “Står du for at skal sælge din bolig, men gerne udenom ejendomsmægler? – så læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *