Overskud på kontoen? Det koster dig penge

I dag skal man virkelig passe på med at have for mange penge stående på en konto. Dette skyldes ikke, at det er blevet usikkert at have penge stående på en bankkonto (tværtimod, måske?). Det skyldes dog, at du nok kommer til at betale negative renter for indestående over et vis beløb. For mange danske privatkunder er dette beløb kun på 100.000 kroner. Den negative rente er for mange på 0.6 procent årligt. Husk at der selvfølgelig er et minus foran, da det er en negativ rente. Du betaler altså penge for at have penge stående.

Af ovenstående grund kunne det være interesant at placere sine penge i noget, hvor man måske kunne få dem til at vokse. Dette kaldes for en investering, og disse kommer med forskellige grader af risici. Hvad du kan investere i, kommer helt an på, hvor risikovillig du er. Er du bange for at tabe dine penge, så er det nok ikke den bedste beslutning at investere i ting som bitcoin, her bør du nok kigge på aktier i stedet – og det bør nok også være kendte danske virksomheder i stedet for de mere risikable små virksomheder.

Er du en af de få mennesker, der godt kan lide at tage en risiko og potentielt blive belønnet for det, så kan du kigge på noget som kryptovalutaer. Disse har det med at være meget volatile (store udsving på kort tid), og det kan visse personer godt lide, da der er en mulighed for at tjene nogle penge på kort tid. Vi nævner det dog lige igen. Hvis noget går hurtigt den ene vej, så kan det også gå hurtigt den anden vej.

Du kan læse mere om investering i kryptovalutaen bitcoin her: https://mycrypto.dk/kurs/bitcoin/

Når du investerer i krypto, så tager du en stor risiko. Du bør ikke investere mere, end hvad du kan tåle at tabe. Denne artikel er ikke rådgivning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *