Forkærlighed for sneakers?

Har du en forkærlighed for sneakers? Det har vi i hvert fald hos Street Bill, og vi oplever også, at trenden for limited edition sneakers er på sit all time high. 

 

Det er dog blevet sådan, at den stigende trend på verdensplan har betydet, at flere og flere falske produkter finder vej til forbrugerne, så spørgsmålet er, hvordan undgår du at modtage et falsk produkt, når du shopper eksklusive sneakers? Svaret er kort og simpelt; du handler hos Street Bill. 

 

Hos os er konceptet at det skal være ligetil at handle med dyre og udgåede sneakers. Alle produkter der kommer ind og ud bliver tjekket grundigt forinden, de sendes ud til kunden. Vi står blandt andet med UV belysning, hvilket er et godt redskab til at spotte falske produkter, men ikke altid nok. 

 

Du kan handle alle slags kulørte sneakers hos os, det gælder et hav af Air Jordan 1’s, Nike Dunks og alt fra adidas Yeezy samarbejdet. Et af de nyere brands, som vi begyndte at forhandle i 2021 er New Balance. De har virkelig givet den en skalle og skabt en universel interesse for mange af deres modeller, heriblandt New Balance 550 serien. Et unikt og robust design blandet med talrige af forskellige farver, som betyder, der med garanti også vil være en model for dig. 

 

De har også slået sig sammen med det amerikanske modebrand Aimé Leon Dore og lavet nogle storslåede releases. En specifik silhuet Aime Leon Dore New Balance 550 har virkelig sat standarden for, hvor vildt New Balance kan være. Vi glæder os derfor også enormt meget, til at se hvad 2022 byder på fra New Balance. 

 

Faktisk vil vi vove at påstå, at det var New Balance der havde det suverænt bedste år i 2021 sammenlignet med Nike og adidas. Deres releases blev revet ned af hylderne, og tårnhøje efter salgspriser blev normen. Det er den ultimativ bedste 

anbefaling at slå til og købe, så snart din ønskede sneaker bliver tilgængelig, fordi priserne kort efter release stiger voldsomt.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.